Miten käytän kuulokemikrofonia, mikrofonia tai kaiuttimia Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin

Jos sinulla ei ole kuulokemikrofonia, mikrofonia tai kaiuttimia, voit kuitenkin lähettää ja vastaanottaa pikaviestejä Skypessä. Jos haluat soittaa ja vastaanottaa puheluita Skypellä, tarvitset kuulokemikrofonin tai mikrofonin ja kaiuttimet.

Laitteesi liitintyypin tunnistaminen

Kaiuttimissa, mikrofoneissa ja kuulokemikrofoneissa on kahdenlaisia liittimiä: minijakkiliittimiä ja USB-liittimiä.

Minijakkiliittimet
    • Näyttää tavalliselta kuulokeliittimeltä.
    • Sinulla on kaksi liitintä, ja tietokoneessasi on niitä vastaavat portit.
    • Minijakkiliittimiä on montaa eri tyyppiä. Ne saattavat olla värikoodattuja siten, että vaaleanpunainen on mikrofonille ja vihreä kuulokkeille, tai niissä voi olla mikrofonia ja kuulokkeita kuvaavat symbolit.
    USB-liittimet
    • Näyttävät litteiltä ja suorakulmaisilta.
    • USB-kuulokemikrofoneissa, -kaiuttimissa ja -mikrofoneissa on vain yksi liitin.
    • Useimmissa tietokoneissa on vähintään kaksi vastaavaa USB-porttia, jotka ovat saman muotoisia kuin liitin.

Miten yhdistän mikrofonin, kaiuttimet tai kuulokemikrofonin?

• Mikrofoni: aseta vaaleanpunainen liitin (tai liitin, jossa on mikrofonisymboli) tietokoneesi porttiin, jossa on vastaava väri tai symboli.
    • Kaiuttimet: aseta vihreä liitin (tai liitin, jossa on kuulokesymboli) tietokoneesi porttiin, jossa on vastaava väri tai symboli.
    • Kuulokemikrofoni: aseta molemmat liittimet tietokoneesi vastaaviin portteihin.
    • USB-kuulokemikrofoni, -mikrofoni tai -kaiuttimet: aseta USB-liitin mihin tahansa tietokoneesi USB-porttiin.

Huomautus: Joissakin langattomissa äänilaitteissa on USB-lähetin, joka tulisi liittää samalla tavalla. Lisätietoja langattoman laitteen yhdistämisestä löydät oppaasta Bluetooth-laitteen käyttämiseen Skypessä.