Ohje Mac

Ääniviestien asetusten määrittäminen (Mac)

Anna Skype-puheluiden mennä vastaajaan silloin, kun et itse voi vastata, ja kuuntele viestit, kun seuraavan kerran kirjaudut Skypeen. Tämä on täysin ilmaista.

Ääniviestien ottaminen käyttöön

Voit ottaa ääniviestit manuaalisesti käyttöön tililtäsi. Kun olet ottanut ääniviestit käyttöön, määritä ääniviestien asetukset.
Jos hankit rajoittamattoman paketin tai Skype-numeron, ääniviestit ovat automaattisesti käytössä. Sinun tarvitsee vain määrittää niiden asetukset.

Ääniviestien ottaminen käyttöön:

1

Kirjaudu Skype-tilillesi.

2

Klikkaa Hallitse ominaisuuksia -kohdassa Ääniviestit.

3

Valitse Ota ääniviestintä käyttöön nyt.

Ääniviestiasetusten määrittäminen

Kun olet ottanut ääniviestit käyttöön, määritä niiden asetukset haluamallasi tavalla:

1

Kirjaudu sisään Skypeen ja klikkaa Skype > Asetukset….

Valitse Skypen koti -kohdassa avattavasta Skype-valikosta Asetukset.

2

Klikkaa yläriviltä Puhelut ja klikkaa Aseta ääniviestintä....

Puheluasetusten paneeli

3

Aseta ääniviestintä -ruutu tulee näkyviin.

Aseta ääniviestintä -ruutu

4

Jos haluat taltioida oman tervehdyksen, klikkaa Äänitä-painiketta ja käytä tietokoneen mikrofonia.

Äänitä-painike

5

Kun olet taltioinut viestin, klikkaa lopetuspainiketta.

Lopetuspainike

6

Voit kuunnella tervehdyksesi klikkaamalla toistopainiketta.

Toistopainike

7

Jos olet tyytyväinen tervehdykseen, valitse Valmis. Jos et ole tyytyväinen, voit taltioida uuden klikkaamalla Äänitä-painiketta.

8 Kun olet valinnut Valmis, Puhelut-asetuspaneeli tulee näkyviin.
9

♠Valitse Saapuvat puhelut -kohdan vierestä Lähetä ääniviesteihin.

Puheluasetusten paneeli

Kun olet Skypessä online-tilassa, puhelut hälyttävät normaalisti. Jos et vastaa puheluihin, ne siirretään vastaajaan. Jos olet Skypessä offline-tilassa, puhelut siirretään automaattisesti vastaajaan.

Ääniviestien kuunteleminen

Jos sinulle on hiljattain jätetty viesti, Dockin Skype-kuvakkeessa ja sivupalkin Viimeisimmät-kohdassa näkyy ilmoitus.

1

Siirry sivupalkin Viimeisimmät-kohtaan ja klikkaa kontaktin nimeä.

Skypen Viimeisimmät-kohdan kontakti

2

Klikkaa keskusteluikkunassa viestin vierestä Toista.

ääniviestin toisto

Jos viestiä ei kuulu, suurenna tietokoneen kaiuttimienäänenvoimakkuutta.

Kun olet kuunnellut ääniviestin, se tallennetaan paikallisesti tietokoneeseen (.DAT-tiedostona kohtaan ~/Library/Application Support/Skype//voicemail). Siksi et voi kuunnella viestiä uudelleen, jos kirjaudut Skypeen eri tietokoneella. Jos haluat poistaa ääniviestin, poista .DAT-tiedosto.

Ääniviestien poistaminen käytöstä

Voit poistaa ääniviestit käytöstä seuraavasti:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Siirry kohtaan Skype > Asetukset > Puhelut.
  3. Valitse sitten Vastaanota normaalisti.

Puheluasetusten paneeli

Onko ääniviestien kanssa ongelmia? Nämä vinkit voivat korjata tilanteen.

Lisätietoja Skypen ääniviestien käyttämisestä.