Koti Skypen Mac-versio

Miten valitsen alaliittymän numeron Skypen Mac OS X -versiossa?

Voit valita alaliittymän numeron puhelun aikana tai syöttää numeron tai merkin, kuten #-merkin, automaattisessa puhelinjärjestelmässä:

1. Klikkaa näppäimistökuvaketta. Se sijaitsee valikkopalkin oikeassa reunassa.

2. Syötä numerot tai merkit näppäimistöllä.

Kun näppäimistö on näkyvissä, voit näppäillä numeroja myös tietokoneen näppäimistöllä sen sijasta, että klikkaat kutakin numeroa hiirellä.