Ohje Mac

Skypessä olevalle henkilölle soittaminen (Mac)

Oletko ladannut Skypen ja liittynyt meihin? Jos kyllä, niin voit aloittaa soittamisen.

Voit puhua Skypessä olevalle henkilölle kautta maailman ilmaiseksi. Jos haluat soittaa henkilön matka- tai lankapuhelimeen, lue lisää.

Etsi Skypeä käyttävät kaverisi helposti ja lisää heidät kontaktiluetteloosi. Silloin soittaminen heille sujuu helposti.

Soittaminen kontaktiluettelossa olevalle henkilölle

1

Kirjaudu Skypeen, valitse Kontakti ja valitse sitten Skype (klikkaa >>-merkkiä, jos Skype ei ole näkyvissä).

Kontaktit ja Skype valittu Skypen pääikkunasta.

2

Etsi henkilö, jolle haluat soittaa.

3

Vie kohdistin henkilön kuvan ylle, klikkaa vihreän puhelupainikkeen pientä alanuolta ja valitse Soita.

Vihreä puhelupainike näyttää eri soittovaihtoehdot. Kun kaverisi on online-tilassa, Näköpuhelu näkyy, jos sinulla on nettikamera. Muussa tapauksessa Soita näkyy.

Soittovaihtoehdot näkyvät: Näköpuhelu tai Soita.

Näytön väri muuttuu, puhelupalkki tulee esiin näytön alareunassa ja kuulet hälytysäänen, kunnes puheluun vastataan.

Muista: Jos kontaktilla on joku näistä Tilakuvakkeet: Online, Poistunut, Älä häiritse. tilakuvakkeista nimensä vieressä, voit soittaa heille Skypessä ilmaiseksi.

Jos näet soitonsiirtokuvakkeen Soitonsiirtokuvake tai numeron kontaktin nimen alla, hänellä on matka- tai lankapuhelin, joten tarvitset soittamiseen hieman Skype-saldoa tai paketin.

4

Jos et kuule puhelun vastaanottajaa tai hän ei kuule sinua, tarkista puheluasetukset.

5

Lopeta puhelu klikkaamalla punaista Lopeta-painiketta.

Lopeta-kuvake valittu.

Henkilön kutsuminen puheluun

Olemme lanseeranneet uuden tavan kutsua henkilöitä puheluun. Kutsuttavan Skype-nimeä ei tarvita, eikä hän edes tarvitse Skype-tiliä, jotta hän voi käydä ääni-, video- ja pikaviestikeskusteluja kanssasi maksutta. Lue lisää.

Hyödyllisiä toimintoja puhelun aikana

Näppäimistökuvake valittu.

Kun tuot näppäimistön esiin, voit valita alaliittymiä tai käyttää äänitaajuusvalintaa.

Video-, Mykistä- tai Lisää asetuksia -painikkeet puhelun aikana.

A. Jos nettikamera on liitetty, voit ottaa videon käyttöön tai poistaa sen käytöstä. Lisätietoja videopuhelun soittamisesta.
B. Mykistä mikrofonisi, jotta puhelun vastaanottaja ei kuule sinua.
C. Jaa näyttöjä, lisää ihmisiä ja näytä valintapaneeli.
D. Lopeta puhelu.