Koti Skypen Mac-versio

Miten voin lisätä puhelinnumeroja kontaktin profiiliin Skypen Mac OS X -versiossa?

Jos soitat puheluja matka- tai lankapuhelimiin käyttämällä Skype-saldoa tai tilausta, sinun kannattaa tallentaa Skype-kontaktin puhelutiedot. Sen ansiosta voit valita numeron puhelupainikkeella, jolloin sinun ei tarvitse näppäillä numeroa näppäimistöllä joka kerta.

Huomautus: Kun lisäät numeroja kontaktiin, tiedot tallennetaan vain kontaktiluetteloosi. Kukaan muu ei voi nähdä näitä tietoja.

Puhelinnumeron lisääminen kontaktiin:

1. Kirjaudu Skypeen.
    2. Näytä kontaktiluettelo klikkaamalla sivupalkissa Skype ja etsi henkilö, jonka tietoihin haluat lisätä numeron. Voit käyttää apuna oikeassa yläkulmassa olevaa hakukenttää.
    3. Vie kohdistin henkilön kuvan ylle, klikkaa vihreän puhelupainikkeen pientä alanuolta ja valitse Lisää kontaktin numero….
    4. Valitse numeron tyyppi (Matkapuhelin, Kotipuhelin, Työpuhelin tai Muu), valitse maakoodi lippuvalikon avattavasta valikosta ja kirjoita sitten numero kenttään.
    5. Valitse Lisää. Numero tallennetaan.

Uusi puhelinnumero lisätään kontaktin profiiliin. Voit muuttaa sitä klikkaamalla Muokkaa-linkkiä numeron vieressä (Muokkaa-linkki näkyy vain lisäämiesi numerojen vieressä).