Koti Skypen Mac-versio

Miten voin lähettää tiedoston Skypen Mac OS X -versiossa?

Klikkaa paperiliitinpainiketta keskusteluikkunan vasemmassa alareunassa ja klikkaa sitten Lähetä valokuvia ja tiedostoja…

Avaa mediapalkki viestien kirjoitusruudussa ja lähetä sijaintisi keskusteluun klikkaamalla nastakuvaketta.

Jos vastaanotat sijainnin, voit klikata kuvaa hiiren oikealla painikkeella ja avata sitten Macin Maps-sovelluksen klikkaamalla Hae reittiohjeet.

Valmis oppimaan lisää?
    Skype-tiedostojako: tiedostotyypit ja koko- ja aikarajoitukset
    Tiedostojen lähetys- ja vastaanotto-ongelmien vianetsintä