Mitä ovat Skype-kumppanit?

Skype-kumppanit myyvät Skype-saldoa ja muita Skype-tuotteita omissa myymälöissään tai verkossa. Jotta palvelu olisi parhaalla mahdollisella tasolla, he huolehtivat kaikista maksuistasi ja asiakastuesta.

Jos näet viestin, jossa ilmoitetaan, että Skype-kumppani huolehtii maksuista, asiakastuesta ja niin edelleen, olet rekisteröitynyt Skype-tuotteiden käyttäjäksi jonkin kumppanimme sivuston kautta tai jossakin fyysisessä toimipisteessä.

Saat lisätietoja Skype-tuotteista kumppaneidemme sivustoista*:

Voit ottaa yhteyttä suoraan kumppaneihin, jos sinulla on kysyttävää tilistäsi, maksuista tai vianmäärityksestä.