Skype To Go -palvelun vianetsintä

Jos Skype To Go -palvelussa ilmenee ongelmia, kokeile seuraavia toimia:

Oletko rekisteröinyt puhelimesi oikein?

Jos sinua pyydetään antamaan nelinumeroinen PIN-koodi, Skype To Go™ ei tunnista puhelinnumeroa, josta soitat.
Varmista, että olet rekisteröinyt oikean puhelinnumeron tai että soitat aiemmin rekisteröidystä puhelinnumerosta. Tarkista seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Skype-tilillesi ja valitse Skype To Go.
  2. Valitse Rekisteröidyt puhelimet -kohdan vierestä Hallitse. Näet rekisteröityjen puhelinnumeroiden luettelon.
  3. Jos numero on väärä, valitse Muokkaa ja syötä oikea numero Puhelinnumero-kohtaan.
  4. Kun olet valmis, valitse Tallenna.

Onko soittajatunnuksesi kytketty käyttöön?

Jos olet rekisteröinyt puhelinnumerosi oikein, mutta sinulta kysytään silti nelinumeroista PIN-koodia, syy saattaa olla soittajatunnuksesi asetuksissa. Jos soittajatunnus ei näy puhelimesi näytöllä, Skype To Go ei tunnista puhelintasi.

Varmista, että soittajatunnuksesi on kytketty käyttöön. Voit testata sen soittamalla toiseen matkapuhelimeen ja katsomalla, tuleeko puhelimesi numero näkyviin. Jos se ei tule näkyviin, kysy neuvoa puhelinoperaattoriltasi tai etsi ohjeita soittajatunnuksesta puhelimesi käyttöoppaasta tai valmistajan verkkosivustosta.

Onko sinulla Skype-paketti tai riittävästi Skype-saldoa?

Sinulla täytyy olla riittävästi Skype-saldoa tai soveltuva paketti, jotta voit käyttää Skype To Go -palvelua. Jos Skype-saldosi on liian vähissä tai loppunut, et voi jatkaa puhelua, ennen kuin lisäät saldoa.