Kuinka Skype-ilmoituksia hallitaan?

Voit ottaa Skype-ilmoitukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä...

• Android-laitteessa: Napauta valikkokuvaketta (kolme pystysuoraa viivaa), valitse Asetukset > Ilmoitukset ja ota sitten ilmoitukset käyttöön tai poista ne käytöstä valitsemalla Ilmoitukset.

• iOS-laitteessa: Valitse aloitusnäytössä Asetukset (rataskuvake) > Ilmoitukset ota sitten ilmoitukset käyttöön tai poista ne käytöstä valitsemalla Salli ilmoitukset.

• Mac-tietokoneessa: Valitse Skype > Asetukset > Ilmoitukset ja valitse sitten kaikki luettelossa olevat ilmoitustyypit tai poista niiden valinta.

• Skypen Preview-versio Windows 10:ssä: Valitse Asetukset (rataskuvake) ja ota jokainen tyyppi käyttöön tai poista käytöstä napauttamalla sitä.

• Verkossa: Valitse Asetukset (rataskuvake).

• Windows-työasemassa: Valitse Työkalut > Asetukset > Ilmoitukset ja valitse sitten Ota käyttöön Skypen Windows-työpöytäversion ilmoitukset tai poista kohdan valinta.

Kyllä, voit hallita, mistä tapahtumista saat ilmoituksen. Kaikkia ilmoitusasetuksia ei kuitenkaan voi muuttaa kaikissa ympäristöissä. Sinun on kirjauduttava Skypeen Windows- tai Mac-tietokoneessa, jotta voit muuttaa asetuksia, mutta sen jälkeen asetuksiin tehdyt muutokset synkronoituvat ja säilyvät kaikissa muissa laitteissa.

• Mac-tietokoneessa: Valitse Skype > Asetukset > Ilmoitukset ja ota sitten kukin ilmoitustyyppi käyttöön tai poista käytöstä valitsemalla se tai poistamalla valinta.

• Windows-työasemassa: Valitse Työkalut > Asetukset > Ilmoitukset ja ota sitten kukin ilmoitustyyppi käyttöön tai poista käytöstä valitsemalla se tai poistamalla valinta.

Jos et saa ilmoituksia, siihen voi olla muutama syy. Yritä seuraavia asioita:

• Ilmoituksien lähettäminen loppuu, jos kirjaudut ulos Skypestä. Varmista, että olet yhteydessä Internetiin ja kirjautunut sisään.

• Varmista, että ilmoitukset ovat edelleen käytössä.

• Varmista, että käytät Skypen uusinta versiota.

Mobiililaitteessa?
Jos olet varmistanut, että ilmoitukset ovat käytössä ja että käytät Skypen uusinta versiota, mutta et edelleenkään saa ilmoituksia:

• Varmista, että et ole poistanut Skype-ilmoituksia käytöstä laitteen asetuksista.
    Ilmoitusten hallinta on laitekohtainen. Jos et ole varma, miten voit tarkistaa laitteesi asetukset, voit katsoa ohjeita valmistajan sivustosta.
  • Varmista, ettet ole poistanut ilmoituksia käytöstä tietyn keskustelun kohdalla:
    Android-laitteessa: Ilmoitukset on poistettu käytöstä, jos keskusteluvalikossa on näkyvissä Ei ilmoituksia. Ota ne käyttöön napauttamalla kohtaa.

iOS-laitteessa: Valitse keskustelun otsikossa Ilmoitukset. Ilmoitukset on poistettu käytöstä, jos näkyvissä on Poista käytöstä. Ota ilmoitukset uudelleen käyttöön napauttamalla kohtaa.
  • Push-ilmoitusten testaus:
    Android-laitteessa: Valitse Asetukset ja sitten Push-ilmoitusten testaus.

iOS-laitteessa: Valitse My info (Omat tiedot) ja valitse sitten Verify push notifications (Push-ilmoitusten vahvistaminen).

Jos näkyviin tulee virhe push-ilmoitusten testauksen aikana, varmista, että olet yhteydessä Internetiin, kirjautunut sisään ja että ilmoitukset on otettu käyttöön sovelluksessa ja laitteessa ja että käyttämäsi verkko sallii ne.

Jos olet varmistanut, että ilmoitukset ovat käytössä ja että käytät Skypen uusinta versiota, mutta et edelleenkään saa ilmoituksia tietyiltä yhteyshenkilöiltä, se johtuu siitä, että lähettäjällä on käytössään vanhentunut versio. Pyydä häntä päivittämään Skypen uusimpaan versioon.

Jos suljet Skype-sovelluksen kirjautumatta ensin ulos, saatat edelleen saada ilmoituksia. Jos et halua enää saada ilmoituksia, voit poistaa ne käytöstä Asetukset-kohdassa tai voit kirjautua ulos, ennen kuin suljet sovelluksen.

Oletko valmis oppimaan lisää?
Miten voin muuttaa Skypen asetuksia?
Miten Skype suljetaan Outlook.comissa?
Kuinka kytken ilmoitukset käyttöön / pois käytöstä Excelissä, OneNotessa, PowerPointissa tai Wordissa?