Miten voin käyttää ääniviestejä ja soitonsiirtoa matkapuhelimen Skype-sovelluksella?

Seuraavissa kysymyksissä ja vastauksissa on tietoja Skype-ääniviestien ja -soitonsiirron käyttämisestä matkapuhelimessa.

Mistä löydän ääniviestini?

Kaikki Skype-ääniviestit ja pikaviestihistoria, puheluhistoria, Skype-yhteystiedot ja yhteystietopyynnöt löytyvät laitteesta riippuen Skype-sovelluksen Tapahtumat- tai Viimeisimmät-välilehdestä.

Uudet, lukemattomat tapahtumat näkyvät lihavoituina. Tapahtuman tietoja voi tarkastella avaamalla sen napautuksella.

Voinko määrittää Skype-ääniviestit matkapuhelimeeni?

Koska ääniviestejä ei voi määrittää suoraan Skype-sovelluksessa, ne on otettava käyttöön tilistä käsin:

1. Kirjaudu Skype-tilillesi tietokoneella.
  2. Valitse Hallitse ominaisuuksia -kohdasta Ääniviestit.
  3. Klikkaa sivulla olevaa linkkiä ja noudata Skype-ääniviestien määritysohjeita.

Voinko määrittää Skype-soitonsiirron matkapuhelimeeni?

Kyllä, voit määrittää soitonsiirron Skypen Android- ja iPhone-versioissa.

Android:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Napauta vaihtoehtoa Profiili.
  3. Napauta vaihtoehtoa Soitonsiirto.
  4. Valitse Siirrä puhelut ja napauta sitten Lisää numero.
  5. Kirjoita matka- tai lankapuhelinnumero, johon saapuvat Skype-puhelut siirretään, ja napauta sitten vaihtoehtoa Lisää.

iPhone/iPad:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Valitse näytön alareunasta Omat tiedot.
  3. Napauta kohtaa Oma tili.
  4. Napauta vaihtoehtoa Soitonsiirto.
  5. Määritä numero, johon haluat siirtää puhelusi. Sinua pyydetään valitsemaan maa ja kirjoittamaan puhelinnumero.

Soitonsiirtoa ei voi määrittää Skype-sovelluksessa joissakin laitteissa, mutta sen asetukset voi määrittää tilistä käsin. Toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu Skype-tilillesi tietokoneella.
  2. Valitse Hallitse ominaisuuksia -kohdasta Soitonsiirto.
  3. Klikkaa Määritä soitonsiirto -linkkiä ja viimeistele prosessi noudattamalla ohjeita.

Soitonsiirtoasetusten määrittäminen edellyttää hieman Skype-saldoa.