Mikä on Skype-nimeni?

Takaisin hakutuloksiin

Skype-nimesi on käyttäjänimesi, jonka loit liittyessäsi Skypeen. Se ei ole sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi.

Jos kirjaudut sisään sen sijaan sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla, sinulla on Microsoft-tili, ei Skype-nimeä.

Eikö sisäänkirjautuminen onnistu?

Jos olet unohtanut Skype-nimesi etkä voi kirjautua tilillesi, voimme auttaa.

Etkö löydä Skype-nimeäsi?

Napauta tai klikkaa profiilikuvaasi sekä Skype-nimeäsi ja käyttäjätunnus, jolla olet kirjautunut sisään näytetään profiilissasi. Jos olet kirjautunut sisään eri käyttäjälle, kuin luulit voimme auttaa.