Mikä on Skype-nimeni?

Skype-nimesi on käyttäjänimesi, jonka loit liittyessäsi Skypeen. Se ei ole sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi.

Jos kirjaudut sisään sen sijaan sähköpostiosoitteella, sinulla on Microsoft-tili, ei Skype-nimeä.

Eikö sisäänkirjautuminen onnistu?

Jos olet unohtanut Skype-nimesi etkä voi kirjautua tilillesi, voimme auttaa.

Etkö löydä Skype-nimeäsi?

Jos olet kirjautunut Skypeen, mutta et tiedä, mistä Skype-nimi löytyy, lue alla olevat tiedot.

Napsauta Skypen vasemmassa yläkulmassa olevaa nimeäsi.

Skype-nimi korostettuna Skypen Windows-version ikkunassa.

Skype-nimi näkyy profiilissasi.

Klikkaa profiilikuvaketta Skype Preview -ikkunan vasemmassa alakulmassa.

Profiili-painike Skype Preview’ssä

Skype-nimi näkyy profiilissasi.

Skype-nimi Skype Preview’ssä

Napauta Valikko-painiketta.

Skype-nimi korostettuna Skypen Android-puhelinversiossa.

Näet Skype-nimesi.

Skype-nimi Skype-tiedoissa

Napauta Omat tiedot -välilehteä ja näet Skype-nimesi.

Omat tiedot ja Skype-nimi iOS-versiossa.

Napsauta näytössä vasemmalla ylhäällä olevaa profiilikuvaasi.

Skype-nimi korostettuna Skypen Mac OS X -versiossa.

Skype-nimesi tulee näkyviin nimesi alle.