Mikä on Skype-nimeni?

Takaisin hakutuloksiin

Skype-nimesi on käyttäjänimesi, jonka loit liittyessäsi Skypeen. Se ei ole sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi.

Jos kirjaudut sisään sen sijaan sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla, sinulla on Microsoft-tili, ei Skype-nimeä.

Eikö sisäänkirjautuminen onnistu?

Jos olet unohtanut Skype-nimesi etkä voi kirjautua tilillesi, voimme auttaa.

Etkö löydä Skype-nimeäsi?

Valitse profiilikuvasi, valitse Skype-profiili ja valitse Skype-nimesi sekä tili, johon olet kirjautunut. Tili näkyy profiilissasi. Jos olet kirjautunut sisään toiseen tiliin kuin oletit, voimme auttaa.