Mikä on Skype-nimeni?

Takaisin hakutuloksiin

Skype-nimesi on käyttäjänimesi, jonka loit liittyessäsi Skypeen. Se ei ole sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi.

Jos kirjaudut sisään sen sijaan sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla, sinulla on Microsoft-tili, ei Skype-nimeä.

1. Napauta tai napsauta profiilikuvaasi.
    2. Napauta tai napsauta Skype-profiilia, jolloin sekä Skype-nimesi että tili, johon olet kirjautunut sisään, näkyvät profiilissasi.

Skype name in UI
    Jos olet kirjautunut sisään toiseen tiliin kuin oletit, voimme auttaa.

Ei, mutta voit vaihtaa Skype-näyttönimesi.

1. Kun olet Skypessä, napauta tai napsauta profiilikuvaasi.
    2. Napauta tai napsauta Skype-profiilia.
    3. Valitse MuokkaaEdit text button -painike.

Profile in Skype
    4. Päivitä Skype-näyttönimesi ja tallenna valitsemalla valintamerkki. Voit vaihtaa nimen takaisin milloin tahansa.

Change Skype display name
    Huomautus: Skype-näyttönimen päivittyminen voi kestää jonkin aikaa.

Jos olet unohtanut Skype-nimesi etkä voi kirjautua tilillesi, voimme auttaa.