Miten muita Skype Managerin jäseniä voi lisätä omaan kontaktiluetteloon Skypessä?

Jos olet Skype Manager -jäsen, voit lisätä muita saman Skype Managerin jäseniä kontaktiluetteloosi tililtäsi.

Et ole yrityksesi Skype Managerin jäsen, voit pyytää kutsua siihen yrityksesi Skype Managerin järjestelmänvalvojalta.

Skype Manager -jäseniä voi lisätä kontakteiksi seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään tilillesi.
  2. Valitse Tilin tiedot -osiossa Skype Manager.
  3. Klikkaa jäsenluetteloa. Näkyviin tulee luettelo kaikista sen Skype Managerin järjestelmänvalvojista ja jäsenistä, johon kuulut:

Skype Manager -asetukset

4. Jos haluat lisätä jäsenen kontaktiluetteloosi, klikkaa Lisää kontaktiksi. Näkyviin voi käyttämäsi selaimen mukaan tulla viesti, jossa pyydetään vahvistamaan, että haluat avata Skypen, tai sallimaan Skype-yhteys.
  5. Ennen kuin kontaktin voi lisätä, sinun on lähetettävä kontaktipyyntö. Esittele halutessasi itsesi lisäämällä tekstiä ja klikkaa sitten Lähetä pyyntö:

Näkyviin tulee viesti, jossa vahvistetaan, että kontaktipyyntö on lähetetty:

6. Voit nyt lisätä jäsenen tietoihin lanka- tai matkapuhelinnumeron. Varmista, että valitset oikean maakoodin, kirjoita sitten numero näkyviin tulevaan kenttään ja klikkaa Lisää numero. Näkyviin tulee vahvistusviesti numeron lisäämisestä.