Ohje Mac

Voiko matka- tai lankapuhelinkontaktin lisätä ryhmäkeskusteluun Skypen Mac OS X -versiossa?

Tämä artikkeli on saatavana myös tuotteille:

Matka- ja lankapuhelinkontakteja voi lisätä ryhmäkeskusteluihin samalla tavalla kuin muitakin kontakteja.

Ryhmäpuhelussa matka- tai lankapuhelinkontaktin lisääminen ryhmään voi olla hyödyllistä. Tarvitset kuitenkin hieman Skype-saldoa tai paketin, jotta voit soittaa hänelle.

Matka- tai lankapuhelinkontakti ei kuitenkaan saa pikaviestejä, joita mahdollisesti lähetät keskustelun aikana.

Lanka- tai matkapuhelinkontaktin lisääminen ennen ryhmäkeskustelun käynnistymistä:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Siirry sivupalkkiin ja klikkaa keskustelua, johon haluat lisätä kontaktin.
  3. Klikkaa keskusteluruudussa Lisää-painiketta ja valitse Lisää henkilöitä...
  4. Kirjoita lisättävän kontaktin nimi näkyviin tulevaan kontaktivalintaruutuun ja lisää hänet keskusteluun klikkaamalla hänen nimeään. Toista tämä kaikille, jotka haluat mukaan puheluun.

Voit myös kirjoittaa keskusteluun lisättävän kontaktin matka- tai lankapuhelinnumeron ja painaa Enter-näppäintä.

1. Kun kaikki on lisätty, paina näppäimistön Enter-näppäintä tai sulje kontaktivalintaruutu klikkaamalla Lisää. Nyt voit aloittaa ryhmäpuhelun.

Jos haluat lisätä matka- tai lankapuhelinkontaktin keskustelun aikana, klikkaa Lisää-painiketta ja noudata edellä olevia ohjeita.