Ohje Mac

Miten voin estää Skypea näyttämästä kontaktimäärää Skypen Mac OS X -versiossa?

Oletusarvoisesti kontaktien määrä näytetään profiilissasi. Jos haluat pitää tämän tiedon salaisena, toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Valitse valikkopalkissa Tiedosto> Muokkaa profiilia... Profiilisi näkyy pääikkunassa.
  3. Poista profiilikuvasi kohdalla olevan Näytä, että minulla on x kontaktia -vaihtoehdon valinta.