Mitä teen, jos saan roskapostia tai loukkaavia puheluja Skypessä?

Voit hallita sitä, ketkä voivat ottaa yhteyttä sinuun Skypessa tietosuoja-asetusten avulla. Voit välttää häiritsevät puhelut ja ei-toivotut pikaviestit sallimalla vain yhteystietoluettelossa olevien henkilöiden ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös estää häiritsevät yhteyshenkilöt ja ilmoittaa väärinkäytöksistä.

Saat lisätietoja tietosuoja-asetusten muuttamisesta klikkaamalla käyttämääsi alustaa.

Salli vain yhteystietoluettelossa olevien henkilöiden soittaa sinulle tai lähettää sinulle pikaviestejä:

1. Kirjaudu sisään Skypeen.
  2. Valitse valikkopalkissa Työkalut ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Asetukset-näytössä Tietosuoja ja sitten Tietosuoja-asetukset.
  4. Valitse Salli puhelut... ja klikkaa vain kontaktiluetteloni henkilöiltä -valintanappia.
  5. Voit myös klikata kontaktiluettelossani olevilta henkilöiltä -valintanappia Videokuvan vastaanotto ja näytön jakaminen automaattisesti...- ja Salli pikaviestit... -kohdissa.

Jos haluat estää häiritsevän yhteyshenkilön ja ilmoittaa hänestä, toimi seuraavasti.

Salli vain yhteystietoluettelossa olevien henkilöiden soittaa sinulle tai lähettää sinulle pikaviestejä:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Vie kohdistin näytön oikeaan yläkulmaan (tai sipaise oikealta päin kosketusnäytössä).
  3. Klikkaa tai napauta Asetukset-painiketta.
  4. Klikkaa tai napauta Asetukset-painiketta.
  5. Selaa Tietosuoja-kohtaan.
  6. Valitse Vain kontaktit -vaihtoehto kohdissa Kuka voi soittaa minulle? ja Kuka voi lähettää minulla pikaviestejä?.

Jos haluat estää häiritsevän yhteyshenkilön ja ilmoittaa hänestä, toimi seuraavasti.

Salli vain yhteystietoluettelossa olevien henkilöiden soittaa sinulle tai lähettää sinulle pikaviestejä:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Valitse valikkopalkissa Skype> Asetukset... ja sitten Tietosuoja.
  3. Valitse Salli puhelut -osiossa Kontakteilta.
  4. Valitse Salli viestit -osiossa Kontakteilta.

Häiritsevän yhteyshenkilön estäminen ja väärinkäytöksistä ilmoittaminen:

1. Klikkaa sivupalkissa estettävää henkilöä ja valitse Estä [yhteyshenkilön nimi]… Näet kehotuksen: "Haluatko varmasti estää käyttäjän [nimi]?"
  2. Valitse Ilmoita tämän henkilön väärinkäytöksistä, jotta Skype voi estää häiriköiden ja roskapostittajien toiminnan nopeasti.
  3. Valitse Estä.

Salli vain yhteystietoluettelossa olevien henkilöiden soittaa sinulle tai lähettää sinulle pikaviestejä:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Tietosuoja.
  4. Valitse Salli puhelut -kohdasta Vain kontakteilta ja Salli videokuva ja näytön jakaminen -kohdasta Vain kontakteilta.

Jos haluat estää häiritsevän yhteyshenkilön ja ilmoittaa hänestä, toimi seuraavasti.