Mitä voin tehdä, jos saan roskaviestejä tai loukkaavia puheluita Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin

Voit hallita sitä, ketkä voivat ottaa sinuun yhteyttä Skypessä, muuttamalla tietosuoja-asetuksiasi. Voit välttää häirikköpuheluita ja ei-toivottuja pikaviestejä sallimalla vain yhteystietoluettelossasi olevien henkilöiden ottavan sinuun yhteyttä. Voit myös estää häiritsevät yhteydenotot ja ilmoittaa niistä.

Lisätietoja tietosuoja-asetustesi muuttamisesta saat napsauttamalla käyttämääsi käyttöympäristöä alla.

Salli vain yhteystietoluettelossasi olevien henkilöiden soittavan sinulle tai lähettävän sinulle pikaviestejä:

1. Kirjaudu sisään Skypeen.
    2. Valitse valikkopalkista Työkalut ja sen jälkeen Asetukset.
    3. Valitse Asetukset-ruudussa Tietosuoja ja sen jälkeen Tietosuoja-asetukset.
    4. Napsauta kohdan vain kontaktiluetteloni henkilöiltä valintanappia kohdassa Salli puhelut....
    5. Voit myös napsauttaa kohdan vain kontaktiluetteloni henkilöiltä valintanappia kohdissa Videokuvan vastaanotto ja näytön jakaminen automaattisesti... ja Salli pikaviestit.

Voit estää häiritsevät yhteydenotot ja ilmoittaa niistä noudattamalla täällä annettuja ohjeita.

Salli vain yhteystietoluettelossasi olevien henkilöiden soittavan sinulle tai lähettävän sinulle pikaviestejä:

1. Kirjaudu sisään Skypeen.
    2. Valitse valikkoriviltä Skype> Asetukset... ja sen jälkeen Tietosuoja.
    3. Valitse Yhteyshenkilöiltä kohdassa Salli puhelut.
    4. Valitse Yhteyshenkilöiltä kohdassa Salli viestit.

Häiritsevän yhteydenoton estäminen ja siitä ilmoittaminen:

1. Napsauta sivupalkissa hiiren kakkospainikkeella yhteystietoa, jolle haluat asettaa eston, ja valitse vaihtoehto Estä [yhteystiedon nimi]...Näkyviin tulee viestiruutu, jossa on kehote: Haluatko varmasti estää yhteyshenkilön [yhteyshenkilön nimi]?
    2. Valitsemalla Ilmoita tämän henkilön väärinkäytöstä autat Skypeä estämään häiriköt heidän toimintansa alkuvaiheissa.
    3. Valitse Estä.

Salli vain yhteystietoluettelossasi olevien henkilöiden soittavan sinulle tai lähettävän sinulle pikaviestejä:

1. Kirjaudu sisään Skypeen.
    2. Valitse Asetukset.
    3. Valitse Tietosuoja.
    4. Valitse Vain yhteyshenkilöiltä kohdassa Salli puhelut ja Vain yhteyshenkilöiltä kohdassa Salli videokuva ja näytön jakaminen.

Voit estää häiritsevät yhteydenotot ja ilmoittaa niistä noudattamalla täällä annettuja ohjeita.