Ohje Mac

Mistä löydän tiedoston, jonka olen vastaanottanut Skypen Mac OS X -versiossa?

Voit etsiä kontaktin sinulle lähettämiä tiedostoja kyseisen kontaktin keskusteluhistoriasta.

Voit etsiä sinulle lähetetyn tiedoston seuraavasti:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Kirjoita etsimäsi yleishakukenttään ja valitse Hae viestejä.
  3. Sinulle lähetetty tiedosto tulee näkyviin keskusteluikkunaan.

4. Kun olet etsinyt tiedoston, tuo tiedoston sijainti näkyviin Näytä tiedosto kansiossa -painikkeella tai esikatsele tiedosto Pikakatselutiedosto-painikkeella.

Tiedoston etsiminen vastaanotettujen tiedostojen kansiosta:

1. Valitse Skypessa Asetukset.
  2. Valitse Yleinen kohdasta Tallenna tiedostot kohteeseen, jolloin näet, minne tiedostosi on tallennettu.
    Skypen tiedostojen tallennussijainti