Ohje Mac

Kuinka saapuva puhelu lisätään meneillään olevaan puheluun Skypen Mac OS X -versiossa?

Tämä artikkeli on saatavana myös tuotteille:

Kun saat puhelun, kun toinen puhelu on meneillään, Saapuva puhelu -ponnahdusikkuna tulee näkyviin. Riittää, että klikkaat Lisää saapuva puhelu -painiketta.

Lisää saapuva puhelu -painike näkyy valittuna Saapuva puhelu -ikkunassa.

Uusi soittaja lisätään meneillään olevaan puheluun.

Uusi soittaja on lisätty meneillään olevaan puheluun.

Lisätietoja muista vaihtoehdoista tilanteissa, joissa joku soittaa sinulle puhuessasi toista puhelua.