Ohje Mac

Miten voin estää häiritsevät soittajat Skypen Mac OS X -versiossa?

Voit muuttaa puheluasetuksia siten, että vain puheluja otetaan vastaan vain kontaktiluettelossa olevilta henkilöiltä. Toimi seuraavasti:

  1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Valitse Skype > Asetukset ja valitse Tietosuoja-paneeli.
  3. Valitse avattavasta Salli puhelut -valikosta Yhteydet.

 

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Suojaus ja estetyt tilit" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Video-oppaat

Vaiheittaiset ohjeet Skypen käyttämiseen

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt