Ohje Mac

Kuinka soitonsiirron asetukset määritetään Skypen Mac OS X -versiossa?

Saapuvat puhelut on helppo siirtää matka- tai lankapuhelimeen. Tarvitset vain hieman Skype-saldoa tai puhelupaketin. Saapuvien puhelujen siirtäminen toiselle Skype-kontaktille ei maksa mitään.

Kun olet määrittänyt soitonsiirron asetukset, saapuvat puhelut siirretään, vaikka et olisi kirjautunut Skypeen. Soitonsiirto määritetään seuraavasti:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Valitse valikkopalkissa Skype > Asetukset... ja tuo puhelupaneeli näkyviin valitsemalla Soitot.
  3. Valitse Saapuvat puhelut -osiossa Soitonsiirrot ja klikkaa sitten vaihtoehtoa Aseta soitonsiirto...
  4. Tee Aseta soitonsiirto -ikkunassa seuraavaa:
    • Määritä sekuntimäärä, joka odotetaan, ennen kuin puhelut siirretään.
    • Määritä haluamassasi järjestyksessä enintään kolme Skype-nimeä tai puhelinnumeroa, joihin puhelut siirretään. Varmista, että kirjoitat Skype-nimen oikein. Et voi siirtää puheluja henkilölle, joka ei ole hyväksynyt kontaktipyyntöäsi.
  1. Valitse Valmis, kun olet valmis.

Soitonsiirto on saatavilla ilman lisäkustannuksia paketin hankkineille tai pientä minuuttiveloitusta vastaan Skype-saldoa käytettäessä. Jos soitat Skypesta Skypeen -puhelun jollekulle, joka on aktivoinut soitonsiirron, sinun ei tarvitse maksaa mitään, kun puhelusi siirretään. Jos olet määrittänyt soitonsiirron asetukset, mutta siirto ei toimi odotetulla tavalla, nämä vihjeet voivat auttaa korjaamaan ongelman.

Lisätietoja soitonsiirrosta.