Olen unohtanut käyttäjänimeni tai salasanani

Jos olet unohtanut käyttäjänimesi ja/tai salasanasi, voimme auttaa uuteen alkuun. Tilin palautustoimenpiteet vaihtelevat Skype-kirjautumistavan mukaan.

Miten kirjaudut Skypeen?

Jos käytät käyttäjänimeä (jossa ei ole @-merkkiä) ja salasanaa, kirjaudut sisään Skype-nimellä.

Jos käytät sähköpostiosoitetta ja salasanaa (samaa kuin muissa Microsoft-laitteissa ja -palveluissa), kirjaudut sisään Microsoft-tilillä.

Jos käytät Facebook-sähköpostia/puhelinnumeroa ja salasanaa, kirjaudut sisään Facebook-tilillä.

Palauta käyttäjänimesi ja/tai salasanasi valitsemalla jokin alla olevista vaihtoehdoista.

Skype-nimen tai salasanan palauttaminen edellyttää, että tiedät rekisteröidyn sähköpostiosoitteesi – yleensä se on Skypeen liittymisen yhteydessä käytetty osoite. Jos olet unohtanut kyseisen sähköpostiosoitteen – tai et voi enää käyttää sitä – lue rekisteröidyn sähköpostiosoitteen etsimisohje, ennen kuin yrität alla kuvattuja toimenpiteitä.

1. Siirry kohtaan Kirjautumisongelmia.
  2. Kirjoita rekisteröity sähköpostiosoite ja valitse Jatka. Lähetämme sinulle sähköpostin, jossa on väliaikainen koodi. Koodi on voimassa vain kolme tuntia. Jos et näe sähköpostia, tarkista roskapostikansiot.
  3. Klikkaa saamassasi sähköpostiviestissä olevaa linkkiä:

Palautuslinkin sisältävä sähköpostiviesti

Jos linkki ei toimi, kopioi viestissä oleva koodi ja klikkaa verkkosivulla olevaa Anna koodi -painiketta (tai siirry suoraan tänne). Liitä sitten koodi kenttään ja klikkaa Lähetä-painiketta:

Anna palautuskoodi
  4. Näytämme kaikki kyseiseen sähköpostiosoitteeseen liittyvät Skype-tilit:

Palautustiedot

Jos olet unohtanut Skype-nimesi, se näkyy suoraan nimesi alla. Merkitse se muistiin, jotta voit kirjautua Skypeen tietokoneessa tai mobiililaitteessa. Jos haluat kirjautua tilillesi osoitteessa skype.com, valitse tili ja klikkaa sitten Kirjaudu-vaihtoehtoa.

Jos olet unohtanut salasanasi, valitse tili ja klikkaa sitten Palauta salasana -vaihtoehtoa. Opastamme uuden salasanan luomisessa.

Jos valitsemallasi tilillä on Vaihda Microsoft-salasana -painike, voit ehkä kirjautua Skypeen Microsoft-tililläsi palauttamatta salasanaasi. Voit yrittää kirjautua Microsoft-tilille ensin (lisätietoja on jäljempänä).

Jos Skype-kirjautumisessa ilmenee ongelmia, kun käytät Microsoft-tiliä (sähköpostiosoitetta ja salasanaa):

1. Varmista, että kirjautumisnäyttö näyttää tältä:

Microsoft-tilin kirjautumisikkuna

Jos se on eri, voit siirtyä kyseiseen näyttöön klikkaamalla Kirjaudu sisään toisella tilillä -vaihtoehtoa (lisätietoja jäljempänä) ja klikkaamalla sitten Microsoft-tiliä:

Siirry Microsoft-tilin kirjautumisikkunaan
  2. Jos olet oikeassa näytössä, eikä kirjautuminen Microsoft-tilillä edelleenkään onnistu, siirry Microsoft-tilin salasanan palautussivulle. Opastamme salasanan palauttamisessa ja suojaustietojen määrittämisessä.

Jos kirjaudut Skypeen Facebook-tunnuksilla (sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla ja salasanalla) ja olet unohtanut salasanasi, palauta salasanasi tällä Facebook-sivulla.

Skype ei vastaa ulkoisten sivustojen sisällöstä.