Olen unohtanut Skype-käyttäjänimeni tai -salasanani

Jos olet unohtanut Skype-käyttäjänimesi ja/tai salasanasi, saat apua siirtymällä Ongelmia sisäänkirjautumisessa  -sivulle.

Jos yrität kirjautua Skypeen ja saat viestin, jossa kerrotaan, että Skypen kirjautumisnimeä ei tunnisteta, voimme auttaa.

Skype-nimen palauttamiseksi sinun on tiedettävä sähköposti tai puhelinnumero, jolla loit Skype-tilisi.. Jos olet unohtanut sähköpostiosoitteen, katso opas unohtuneiden tilitietojen löytämiseen tai muistamiseen ennen alla olevien vaiheiden kokeilemista.

1. Siirry Ongelmia sisäänkirjatumisessa -sivulle.
    2. Anna sähköpostiosoitteesi tai puhellinnumerosi ja valitse Jatka.

Tärkeä huomautus: kun annat puhelinnumerosi, varmista, ettei siinä ole välilyöntejä tai viivoja (esimerkiksi: 12223334444).
    3. Näytämme kaikki kyseiseen sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon liittyvät Skype-tilit.
    4. Valitse tili, jota haluat käyttää Skype-kirjautumiseen ja valitse Kirjaudu sisään. Valmista tuli.

Jos olet unohtanut salasanasi, valitse Kirjaudu sisään -painikkeen alla oleva Unohdin salasanani -linkki.

Jos olet unohtanut Skype-tilin salasanasi, voimme auttaa:

1. Valitse  kirjautumissivulla Unohdin salasanani tai siirry suoraan salasanan palautussivulle.
    2. Opastamme salasanan palauttamisessa ja suojaustietojen määrittämisessä.

Et voi enää kirjautua sisään Skypeen Facebook-tunnuksilla. Jos käytit Facebookia kirjautumiseen tai jos päivitit uuteen Skypeen ja et voi kirjautua sisään Facebook-tililläsi, sinun täytyy suorittaa muutamia vaiheita, jotta voit kirjautua sisään ja jatkaa Skypen käyttämistä.