Olen unohtanut Skype-käyttäjänimeni tai -salasanani

Jos olet unohtanut käyttäjänimesi ja/tai salasanasi, voimme auttaa uuteen alkuun. Siirry Ongelmia kirjautumisessa -sivulle.

Jos yrität kirjautua Skypeen ja saat viestin, jossa kerrotaan, ettemme tunnistaneet Skypen kirjautumisnimeä, voimme auttaa.

Skype-nimen palauttamiseksi sinun on tiedettävä sähköposti tai puhelinnumero, jolla loit Skype-tilisi.. Jos olet unohtanut sähköpostiosoitteen, katso opas unohtuneiden tilitietojen löytämiseen tai muistamiseen ennen alla olevien vaiheiden kokeilemista.

1. Siirry Ongelmia kirjatumisessa -sivulle.
  2. Anna sähköpostiosoitteesi tai puhellinnumerosi ja valitse Jatka.

Tärkeä huomautus: Kun annat puhelinnumerosi, varmista, ettei siinä ole välilyöntejä tai viivoja (esimerkiksi: 12223334444).
  3. Näytämme kaikki kyseiseen sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon liittyvät Skype-tilit.
  4. Valitse tili, jota haluat käyttää Skype-kirjautumiseen ja valitse Kirjaudu sisään. Valmista tuli.

Jos olet unohtanut salasanasi, valitse Kirjaudu sisään -painikkeen alla oleva Unohdin salasanani -linkki.

Jos olet unohtanut Skype-tilin salasanasi, voimme auttaa:

1. Valitse kirjautumissivulla Unohdin salasanani tai siirry suoraan salasanan palautussivulle.
  2. Opastamme salasanan palauttamisessa ja suojaustietojen määrittämisessä.

Jos kirjaudut Skypeen Facebook-tunnuksilla (sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla ja salasanalla) ja olet unohtanut salasanasi, palauta salasanasi tällä Facebook-sivulla.

Skype ei vastaa ulkoisten sivustojen sisällöstä.