Skypen ohje

    Kaikki tuotteet

    Olen unohtanut Skype-käyttäjänimeni tai -salasanani

    Takaisin hakutuloksiin

    Etkö voi kirjautua sisään Skypeen, koska...

    Jos sinulla on muita kirjautumisongelmia, tutustu vianmääritysoppaaseemme.

    Et voi enää kirjautua sisään Skypeen Facebook-tunnuksilla. Jos käytit Facebookia kirjautumiseen tai jos päivitit uuteen Skypeen ja et voi kirjautua sisään Facebook-tililläsi, sinun täytyy suorittaa muutamia vaiheita, jotta voit kirjautua sisään ja jatkaa Skypen käyttämistä.

    Ei hätäpuheluja Skypellä
    Skype ei korvaa puhelintasi, eikä sillä voi soittaa hätäpuheluja.