Mitä ominaisuuksia Skype tukee Blu-ray Disc -soittimessa?

Yksityiskohtaiset ominaisuudet vaihtelevat valmistajan mukaan, mutta useimmat tuotteet tukevat seuraavia ominaisuuksia:

• Ilmaiset ääni- ja näköpuhelut Skypestä Skypeen
    • Soittaminen matka- ja lankapuhelimiin edullisin Skype-hinnoin Skype-saldoa käyttäen. Voit ostaa Skype-saldoa Skype-tilisi kautta tietokoneessa, puhelimessa tai tabletissa.
    • Skypen ääniviestien noutaminen
    • Osallistuminen ryhmä-äänipuheluun enintään 24 muun henkilön kanssa
    • Osa tuotteista tukee teräväpiirtonäköpuheluja

Huomaa, että voit soittaa äänipuheluja kelle tahansa Skypen käyttäjälle, mutta voit soittaa näköpuheluja vain henkilöille, joilla on Skype 5.0:n Windows-versio tai uudempi tai Skype 5.0:n Mac-versio.

Saat lisätietoja Blu-ray Disc -soittimen valmistajalta.