Mitä ominaisuuksia Skypen iOS-versio tukee?

Skypen iOS-versioita on tällä hetkellä kaksi. Jos et tiedä, mikä versio sinulla on asennettuna, voit selvittää asian täältä. Jos haluat tietää, minkä version voit asentaa laitteeseesi, tarkista järjestelmävaatimukset täältä.

Uusin Skypen iOS 6 -versio tukee seuraavia:

• Skypen ryhmä-äänipuhelut ja -videopuhelut
  • Pikaviestit
  • Skypestä Skypeen -puhelujen soitto
  • Matka- ja lankapuhelimiin soittaminen
  • Skype-puheluihin vastaaminen ja Skype-numeroihin soittaminen
  • Kalenteritapahtumien luominen
  • Soitonsiirto
  • Yhteystietoluettelon suodattaminen
  • Keskustelukutsujen lähettäminen
  • Ääniviestien lähettäminen
  • Videoviestit
  • Valokuvien lähettäminen (1:1 ja ryhmä)
  • Microsoft Office -tiedostojen avaaminen
  • Skype-tilin yhdistäminen Microsoft-tiliin
  • Keskusteluiden ja yhteystietojen hakeminen
  • Bluetooth-laitteisiin yhdistäminen (iPhone 4 ja uudemmat ja iPod Touchin 4. sukupolvi ja uudemmat)
  • Ryhmäkeskustelun aloittaminen
  • Yhteystietojen lisääminen ryhmäkeskusteluun
  • Ääniviestit
  • Tekstiviestit

Edellä mainitut ominaisuudet ovat saatavilla vain iOS 7 -laitteille ja sitä uudemmille.

Seuraavia ominaisuuksia ei tueta:

• Näytön jakaminen*

Uusin Skypen iOS 4 -versio iPhone- ja iPod touch -laitteisiin tukee seuraavia:

• Pikaviestit
  • Skype-tekstiviestit
  • Skypestä Skypeen -puhelujen soitto
  • Matka- ja lankapuhelimiin soittaminen
  • Skype-puheluihin vastaaminen ja Skype-numeroihin soittaminen
  • Skype-videopuhelut (1:1)
  • Ryhmäpuheluihin osallistuminen (vain ääni)
  • Soitonsiirto
  • Yhteystietoluettelon suodattaminen
  • Ääniviestintä
  • Videoviestit
  • Kuvien lähettäminen
  • Soittaminen iPhone-osoitekirjasta
  • Tuominen iPhone-osoitekirjasta
  • Skype-tilin yhdistäminen Microsoft-tiliin
  • Windows Messenger -yhteystietojen tarkasteleminen ja pikaviestien lähettäminen heidän kanssaan
  • Bluetooth-laitteisiin yhdistäminen (iPhone 3GS ja uudemmat ja iPod Touchin 4. sukupolvi ja uudemmat)

Seuraavia ominaisuuksia ei tueta tällä hetkellä:

• iPhone-osoitekirjan synkronointi
  • Suosikkiyhteystietojen näyttäminen
  • Näytön jakaminen*

*Et voi jakaa näyttöäsi yhteystiedoillesi, mutta he voivat jakaa näyttönsä sinulle kahdenkeskeisen videopuhelun aikana.

Lisätietoja Skypen iPhone-versiosta.