Ohje Mac

Miksi Skypen Mac OS X -versio kaataa tietokoneeni?

Skype saattaa kaatua vanhentuneiden ohjelmisto-ohjainten, käyttöjärjestelmään liittyvien ongelmien tai sovellusten yhteensopimattomuusongelmien vuoksi.

Voit yrittää ehkäistä näitä ongelmia kokeilemalla seuraavia vaiheita:

• Varmista aina, että käytät Skypen uusinta Mac-versiota.
  • Varmista, että järjestelmä täyttää Skypen järjestelmävaatimukset, jotka on eritelty tämän sivun lopussa.
  • Päivitä Mac OS X uusimpien päivitysten mukaiseksi Ohjelmiston päivitys -kohdasta.
  • Varmista, että sinulla on uusin Quicktime-versio.
  • Varmista, että sinulla on uusin Adobe Flash Player -versio.
  • Korjaa levyn oikeudet Levytyökalun avulla.
  • Lopeta Skype, siirry kansioon User/Library/Preferences, poista tiedosto .com.skype.skype.plist ja käynnistä Skype uudelleen.
  • Lopeta Skype, siirry kansioon User/Library/Application Support/Skype, poista tiedosto shared.xml ja käynnistä sitten Skype uudelleen.
  • Lopeta Skype, poista kansio User/Library/Application Support/Skype ja käynnistä Skype uudelleen.
  • Jos käytät ulkoista videolaitetta, varmista, että sinulla on uusimmat ohjaimet, laitteen valmistajan verkkosivuilta tai kohteesta macam.