Miksi Skype kaatuu iOS-laitteessani?

Takaisin hakutuloksiin

Skypen kaatuminen iOS-laitteessa voi johtua Skype-sovelluksen ja laitteen käyttämän iOS-version yhteensopivuusongelmista.

Varmista ensin, että sinulla ja kaverillasi on Skypen uusimman version edellyttämä laitteisto. Suosittelemme, että päivität laitteeseesi uusimman saatavilla olevan iOS-version ja lataat Skype-sovelluksen uusimman version Applen App Storesta.

Lataa uusin Skypen iPhone-versio* tai Skypen iPad-versio*.

*Skype ei vastaa ulkoisten sivustojen sisällöstä.

Jos iPadiin on asennettu sekä Skypen iPhone-versio että Skypen iPad-versio, laite voi kaatua. Tämä on ongelma vain, jos käytössä on iPad.

Skypen iPhone-sovelluksen poistaminen:

1. Pidä Skype-sovelluksen kuvaketta painettuna aloitusnäytössä, kunnes kuvake alkaa täristä ja sen nurkkaan ilmestyy x -merkki.
    2. Poista sovelluksen asennus vapauttamalla kuvake ja napauttamallax-merkkiä.

Tämän jälkeen voit ladata Skypen iPad-sovelluksen App Storesta.

Skype ei tue iOS-laitteita, joiden rajoituksia on poistettu. Skype ole vastuussa virheistä ja kaatumisista, jotka aiheutuvat iOS-käyttöjärjestelmän muokkauksista.