Ohje Mac

Voinko vastata kaikkiin puheluihini automaattisesti näköpuhelulla Skypen Mac OS X -versiossa?

Tämä artikkeli on saatavana myös tuotteille:

Skype on helppo määrittää niin, että kaikkiin puheluihin vastataan automaattisesti näköpuhelulla:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Valitse valikkopalkissa Skype > Asetukset... ja valitse Puhelut.
  3. Valitse Puhelut-välilehden Saapuvat puhelut -kohdasta Vastaa automaattisesti ja valitse Määritä…
  4. Valitse näkyviin tulevassa ponnahdusikkunassa Vastaa automaattisesti näköpuhelulla.

Jos et halua vastata kaikkiin puheluihin näköpuhelulla, voit vastata puheluihin näköpuhelulla puhelukohtaisesti klikkaamalla Video-painiketta .