Näytön jakamisessa on ongelma…

Takaisin hakutuloksiin

Näytön voi jakaa kenen tahansa Skype-käyttäjän kanssa tietokoneella ja joillakin Skypen tablettiversioilla. Voit esimerkiksi pitää esityksiä, esitellä valokuvia kavereille ja perheenjäsenille lähettämättä niitä tai näyttää, miten jokin ohjelma toimii tietokoneessasi.

Joskus näytön jakamisessa saattaa kuitenkin ilmetä ongelmia. Voit etsiä ratkaisun klikkaamalla jotakin alla olevista ongelmista.

Lisätietoja näytön jakamisesta.

Sinulla on oltava ääni- tai näköpuhelu käynnissä sen henkilön kanssa, jolle haluat jakaa näyttösi. Jos puhelu ei ole käynnissä, näytön jakamisvaihtoehto ei ole käytettävissä (eli et voi jakaa näyttöä pikaviestikeskustelussa).

Varmista, että sinä ja henkilö, jonka kanssa jaat näyttösi käyttävät näytön jakamista tukevaa Skype-versiota. Hanki uusin Skype-versio.

Tarkista, että kaistanleveys riittää näytön jakamiseen, ja sulje kaikki kaistanleveyttä käyttävät tai tietokonetta hidastavat sovellukset. Tällaisia ovat esimerkiksi musiikin suoratoistoon tarkoitetut sovellukset, kuten Spotify, tai tiedostojen jakamiseen tarkoitetut sovellukset, kuten iTunes.

Jos henkilö, jonka kanssa jaat näyttösi, käyttää vanhempaa Skype-versiota, hän voi edelleen katsoa näyttöäsi, mutta hän ei voi jakaa omaansa. Hänen kannattaa hankkia uusin Skype-versio.

Tarkista, onko henkilöllä, jonka kanssa jaat näyttösi, käytössä jokin vanhempi Skype-versio. Hänen kannattaa hankkia uusin Skype-versio.