Ohje Mac

Miksi soitonsiirto ei toimi Skypen Mac OS X -versiossa?

Tämä artikkeli on saatavana myös tuotteille:

Soiton siirto matka- ja lankapuhelimiin on saatavilla ilman lisäkustannuksia paketin hankkineille tai pientä minuuttiveloitusta vastaan Skype-saldoa käytettäessä.

Jos sinulla ei ole tilausta tai riittävästi Skype-saldoa, saapuvia puheluja ei siirretä. Jos et ole varma, miten paljon Skype-saldoa sinulla on, tilisi saldon tarkistaminen on helppoa.

Jos sinulla on paketti, voit välttää lisäkustannukset varmistamalla, että soitonsiirtonumero kuuluu pakettiisi. Jos pakettisi kattaa esimerkiksi puhelut Espanjassa oleviin lankapuhelimiin, voit siirtää puheluja vain Espanjassa oleviin lankapuhelimiin.

Jos Skype-saldoa on riittävästi, eikä puheluja siirretä valitsemaasi numeroon, varmista, että olet määrittänyt soitonsiirron asetukset oikein ja että soitonsiirtonumero on kirjoitettu oikein täysimittaisessa kansainvälisessä muodossa.

Kannattaa soittaa testipuhelu antamaasi numeroon ja vahvistaa, että se on oikein.

Jos soitonsiirrossa ilmenee yhä ongelmia, tarkista, ettei Skypen tietosuoja-asetuksissa ole määritetty, että voit vastaanottaa puheluja vain kontaktiluettelossasi olevilta soittajilta:

Tietosuoja-asetusten tarkistaminen:

1. Valitse valikkopalkissa Skype > Asetukset... ja valitse Tietosuoja.
  2. Etsi Tietosuoja-välilehdestä Salli puhelut ja varmista, että olet valinnut Kaikki-vaihtoehdon.

Lisätietoja soitonsiirrosta.