Kuinka voin soittaa ulkomaannumeroon?

Jos haluat soittaa ulkomaannumeroihin Skypellä, osta hieman Skype-saldoa tai paketti.

Lisätietoja matka- ja lankapuhelimiin soitettavien puheluiden hinnoista.

Soittaminen ulkomaannumeroon:

1. Kirjaudu Skypeen ja klikkaa Soita puhelimiin -kuvaketta.

Soita puhelimiin -kuvake valittuna

2. Näppäimistö tulee näkyviin. Skype tuo nykyisen maan ja asiaankuuluvat puheluhinnat automaattisesti näkyviin.

Näppäimistö näkyvissä

3. Klikkaa näppäimistön yläpuolella olevaa maan nimeä ja valitse avattavasta luettelosta maa, johon haluat soittaa.

Maa valittuna avattavasta luettelosta, joka tulee näkyviin näppäimistön yläpuolella olevan lipun klikkaamisen jälkeen

Voit antaa maatunnuksen myös manuaalisesti. Kun haluat valita maatunnuksen, kuten +44, klikkaa Skypen näppäimistön 0 (+)-painiketta ja pidä sitä painettuna kaksi sekuntia. +-merkki tulee näkyviin Anna numero -ruutuun.

Näppäimistö näkyvissä

1. Syötä numero, johon haluat soittaa.
  2. Klikkaa sinistä puhelupainiketta Puhelupainike.

Onko matka- tai lankapuhelimeen soittamisessa ongelmia?