Miten lisään kontaktille puhelinnumeron Skypen Windows-työpöytäversiossa?

Tämä artikkeli on saatavana myös tuotteille:

Varmista aina, että käytössäsi on uusin Skype-versio, jotta et jää paitsi uusista ominaisuuksista ja parannuksista.

Kun lisäät kontaktin tietoihin puhelinnumeron, voit soittaa tämän matka- tai lankapuhelimeen tai lähettää kontaktille tekstiviestejä Skypestä. Tarvitset vain hieman Skype-saldoa tai paketin (tekstiviestit toimivat vain Skype-saldolla).

Puhelinnumeron lisääminen kontaktille

Puhelinnumeron lisääminen kontaktille on helppoa:

1. Valitse kontaktiluettelosta kontaktiluettelo, jonka puhelinnumeron haluat lisätä.

2. Klikkaa soittoalueella vihreän Soita-painikkeen pientä nuolipainiketta ja valitse Lisää puhelinnumero.

Lisää puhelinnumero -vaihtoehto valittuna avattavasta valikosta, joka on avattu klikkaamalla vihreän Soita-painikkeen nuolipainiketta

3. Valitse avattavasta maakoodiluettelosta puhelinnumeron maata vastaava lippu ja syötä sitten kelvollinen puhelinnumero.
Voit valita lipun vieressä olevasta avattavasta valikosta puhelinnumeron tyypiksi Matkapuhelin, Koti, Toimisto tai Muu.

Maakoodiluettelosta valittu lippu, numerokentässä näkyvä puhelinnumero ja puhelinnumeron tyyppi valittuna

4. Lisää puhelinnumero kontaktille klikkaamalla Valintakuvaketta.

Lisätietoja matka- ja lankapuhelimeen soittamisesta.