Skype-tilini käyttöä on rajoitettu tai se on tilapäisesti estetty.

Jos tililtäsi on estetty Skypen maksullisten ominaisuuksien käyttö:

1. Siirry tilin palautussivulle.
  2. Palauta tilisi ohjeiden mukaan.

Jos tilisi käyttö on tilapäisesti estetty:

1. Siirry osoitteeseen https://login.live.com/ ja kirjaudu sisään estetylle tilillesi.
  2. Poista tilisi esto ohjeiden mukaan.

Osittainen estovirhe
Rajoitamme Skypen-tilisi maksullisien ominaisuuksien käyttöä, jos:

• Havaitsemme epätavallista toimintaa, kuten normaalista selvästi poikkeavaa Skype-saldon tai paketin käyttöä, mikä saattaa viitata siihen, että joku muu on saanut tilisi hallintaansa.

• Riitautat maksun (eli teet takaisinveloituksen), jolloin oletamme, että maksutavassa tai tilissäsi on jokin ongelma.

• Skypen käyttöehtoja on rikottu.

Jos epäilet tilisi vaarantuneen tai jos et voi kirjautua sisään, toimi seuraavasti:

1. Poista haitalliset ohjelmistot tai virukset ajamalla tietokoneen viruksentorjuntaohjelma.

2. Vaihda Microsoft-salanasi. Muista valita vahva, yksilöllinen salasana.

Saat lisätietoja verkkoturvallisuudesta, suojauksesta ja tietosuojasta suojauskeskuksesta.