Skype-tilini käyttöä on rajoitettu tai se on tilapäisesti estetty.

Takaisin hakutuloksiin

Jos tililtäsi on rajoitettu Skypen maksullisten ominaisuuksien käyttöä tai tilisi on tilapäisesti estetty:

1. Kirjaudu sisään tiliisi Skype.comissa.
    2. Siirry bannerista kohtaan Korjaa tilisi.
      Partial block error

Rajoitamme Skypen-tilisi maksullisien ominaisuuksien käyttöä, jos:

• Havaitsemme epätavallista toimintaa, kuten normaalista selvästi poikkeavaa Skype-saldon tai paketin käyttöä, mikä saattaa viitata siihen, että joku muu on saanut tilisi hallintaansa.

• Riitautat maksun (eli teet takaisinveloituksen), jolloin oletamme, että maksutavassa tai tilissäsi on jokin ongelma.

• Skypen käyttöehtoja on rikottu.

Jos epäilet tilisi vaarantuneen tai jos et voi kirjautua sisään, toimi seuraavasti:

1. Poista haitalliset ohjelmistot tai virukset suorittamalla tietokoneen viruksentorjuntaohjelma.

2. Vaihda Microsoft-salanasi. Muista valita vahva, yksilöllinen salasana.

Saat lisätietoja verkkoturvallisuudesta, suojauksesta ja tietosuojasta tietoturvakeskuksesta.