Mikä on Skype To Go -yhteysnumero?

Kun määrität Skype To Go -palvelun, saat myös yhteysnumeron, joka toimii vastaavasti kuin tavallinen puhelinkortin numero. Soittamalla yhteysnumeroon voit soittaa suoraan ulkomaan numeroon, etkä joudu määrittämään numeroa ensin Skype To Go -kontaktiksi.

Yhteysnumeron voi tarkistaa seuraavasti:

1. Kirjaudu tilillesi ja valitse Skype To Go.
    2. Näet Skype To Go -yhteysnumerosi ja kaikki määrittämäsi Skype To Go -numerot. Soita yhteysnumeroon mistä tahansa matka- tai lankapuhelimesta ja seuraa ääniohjeita, niin voit soittaa puheluja ulkomaisiin numeroihin Skypen edullisin hinnoin.