Ohje Linux

Kuinka saan Skype WiFin Skypen Linux -versioon?

Tämä artikkeli on saatavana myös tuotteille:

Skype WiFi on nopea ja helppo tapa muodostaa käytön mukaan maksettava Internet-yhteys. Voit muodostaa Skype-saldolla maksettavan verkkoyhteyden WiFi-operaattoreiden tarjoamien yli kahden miljoonan hotspotin kautta kaikkialla maailmassa.

Ei enää luottokorttien kanssa sähläämistä tai rasittavia kirjautumisprosesseja matkustaessasi – pääset verkkoon Skype-saldosi avulla. Maksat datan käytöstä minuuttien mukaan. Sinun ei tarvitse ostaa netin käyttöoikeutta koko päiväksi, jos tarvitset verkkoyhteyttä vain muutaman minuutin.

Skype WiFin minuuttihinta vaihtelee operaattorin mukaan ja näkyy muodostaessasi yhteyden tuettuun WiFi-hotspotiin.

Huomaa, että Skype WiFi on eri sovellus kuin Skype. Skypen täytyy olla asennettuna laitteeseesi, jotta voit käyttää sitä (muodostettuasi nettiyhteyden Skype WiFi -sovelluksesta julkisen hotspotin kautta).

Kuinka aloitan Skype WiFin käytön?

Skype WiFin käyttämiseen Skypen Linux-versiossa tarvitaan:

• uusin Skypen Linux-versio
  • tietokone tai laite, joka voi muodostaa yhteyden julkiseen WiFi-yhteyspisteeseen
  • riittävästi Skype-saldoa tilillä

Kun olet muodostanut yhteyden WiFi-hotspotiin, Skype WiFi ehdottaa Internet-yhteyden muodostamista edulliseen minuuttihintaan. Kokeile Skype WiFin tukeman hotspotin etsimiseen Skype-hotspotin etsintä.

Voit myös aktivoida Skype WiFin manuaalisesti seuraavalla tavalla:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Klikkaa Skype-ikkunan vasemmassa alanurkassa olevaa Skype-painiketta Skype-painike. ja valitse sitten Skype WiFi….

Skype WiFi... -vaihtoehto valittuna Skype-ikkunan vasemmassa alanurkassa sijaitsevan Skype-painikkeen klikkaamisen jälkeen näkyvästä luettelosta.

Skype WiFin minuuttihinta näkyy muodostaessasi yhteyden tuettuun WiFi-hotspotiin.

Näkyvissä oleva Skype WiFin minuuttihinta, kun yhteys tuettuun WiFi-hotspotiin on muodostettu.

Skype WiFi ilmoittaa, kuinka kauan Skype-saldosi kestää kyseisellä minuuttihinnalla.

1. Jos hyväksyt hinnan, muodosta nettiyhteys valitsemalla Yhdistä.

Lisätietoja Skype WiFistä.