Ohje Linux

Miten voin järjestää kontaktit ryhmiin Skypen Linux-versiossa?

Kontaktit on helppo järjestää ryhmiin. Voit soittaa sitten koko ryhmälle kerralla tai lähettää koko ryhmälle pikaviestin.

Voit ryhmitellä kontaktit ennalta määritettyjen joukkojen mukaan. Tällaisia voivat olla esimerkiksi online-tilassa oleminen tai viimeaikainen yhteydenotto. Voit myös luoda uusia ryhmiä (kuten "Perhe" tai "Kollegat") ja lisätä kontakteja näihin ryhmiin.

Kontaktien järjestäminen ryhmiin:

1. Klikkaa Skype-ikkunassa alavasemmalla olevaa Skype-painiketta ja valitse näkyviin tulevasta valikosta kontaktiryhmien näyttämisvaihtoehto

2. Kontaktit järjestetään ryhmien mukaan.

3. Jos haluat näyttää ryhmän jäsenet, klikkaa kyseistä ryhmää.

Uusien kontaktiryhmien luominen

Uuden kontaktiryhmän luominen:

1. Klikkaa Skype-ikkunassa alavasemmalla olevaa Skype-painiketta ja valitse Kontaktiryhmät > Uusi kontaktiryhmä...
  2. Ryhmän luonti-ikkuna tulee näkyviin.

3. Kirjoita nimi uudelle ryhmälle ja klikkaa Luo. Voit nyt lisätä kontakteja tähän ryhmään.

Jos haluat nimetä ryhmän uudelleen tai poistaa sen, klikkaa ryhmän nimeä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Nimeä ryhmä uudelleen tai Poista ryhmä. Ennalta määritettyjä ryhmiä ei voi poistaa.

Kontaktien lisääminen ryhmään

Kontaktien lisääminen ryhmään:

1. Valitse kontaktiluettelosta kontakti, jonka haluat lisätä ryhmään.
  2. Klikkaa hänen nimeään hiiren kakkospainikkeella ja valitse Kontaktiryhmät ja sen ryhmän nimi, johon haluat lisätä hänet.
  3. Klikkaa ryhmän nimeä siten, että se on valittuna. (Jos haluat poistaa kontaktin ryhmästä, poista vain ryhmän valinta.)