Ohje Linux

Miten voin lähettää pikaviestejä Skypen Linux-versiossa?

Pikaviestin lähettäminen:

1. Valitse kontaktiluettelosta henkilö, jonka kanssa haluat pikaviestitellä.
  2. Avaa keskusteluikkuna valitsemalla Pikaviestikuvake..

Pikaviestikuvake valittu, jotta keskustelu voidaan aloittaa valitun kontaktin kanssa.

3. Kirjoita viesti ja paina Enter-näppäintä.

Viesti keskusteluikkunassa.

4. Jos saat vastauksen, se näkyy keskusteluikkunassa.

Viesti ja vastaus keskusteluikkunassa.

Kun saat pikaviestin silloin kun et katsele keskusteluikkunaa, näet oranssin numeron Skypen ikkunan oikeassa yläkulmassa.

Oranssi piste näyttää lukemattomien viestien määrän Skypen pääikkunan oikeassa yläkulmassa.

Avaa keskusteluikkuna ja lue viesti klikkaamalla oranssia numeroa.

Muut keskusteluikkunan toiminnot on selitetty seuraavassa taulukossa.

Kuvake Kuvaus
Puhelukuvake. Soita kontaktille.
Pluskuvake. Luo ryhmäkeskustelu lisäämällä ihmisiä, tai lähetä tiedostoja.
Historiakuvake. Lataa keskustelun edelliset viestit.
Hymiökuvake. Käytä hymiöitä pikaviesteissä.
Hakukuvake. Etsi keskustelusta tiettyä sanaa tai ilmausta.
Pienennyskuvake. Näytä keskustelun osallistujat.

Jos kontaktisi ovat offline-tilassa Offline-tilakuvake., voit lähettää heille tekstiviestejä tai soittaa heidän matka- tai lankapuhelimeensa. Tarvitset vain hieman Skype-saldoa tai kuukausittaisen tilauksen.