Koti Skypen Linux-versio

Miten voin lähettää tiedoston Skypen Linux-versiossa?

Tiedoston lähettäminen:

1. Klikkaa kontaktia, jolle haluat lähettää tiedoston. Voit lähettää tiedostoja vain kontakteille, jotka ovat online-tilassa.
    2. Klikkaa alaspäin osoittavaa nuolikuvaketta ja valitse Lähetä tiedosto.
    3. Valitse lähetettävä tiedosto ‑valintaikkuna avautuu. Selaa tiedostoon, jonka haluat lähettää, ja valitse Avaa.
    4. Tiedostoa ei lähetetä ennen kuin vastaanottaja hyväksyy tiedoston klikkaamalla Tallenna nimellä omassa keskusteluikkunassaan.

Yksittäinen tiedosto on mahdollista lähettää useille eri kontakteille.

Valmis oppimaan lisää?
    Skype-tiedostojako: tiedostotyypit ja koko- ja aikarajoitukset
    Tiedostojen lähetys- ja vastaanotto-ongelmien vianetsintä Skypessä