Ohje Linux

Voinko käyttää ääniviestintää ja soitonsiirtoa Skypen Linux-versiossa?

Kyllä, voit käyttää sekä ääniviestintää että soitonsiirtoa Skypen Linux-versiossa.

Klikkaa Skype-valikkoa Skype-kuvakeja valitse Valinnat > Ääniviestit. Voit äänittää oman viestin ja määrittää, milloin puhelut siirtyvät vastaajaan.

Lisätietoja ääniviestinnästä.

Klikkaa Skype-valikkoa Skype-kuvakeja valitse Valinnat > Soitonsiirto. Voit asettaa numeron, johon puhelut siirretään, sekä sen, kuinka monta kertaa puhelun hälytysääni kuuluu ennen soitonsiirtoa.

Lisätietoja soitonsiirrosta.