Ohje Linux

Miten voin hallita tietosuoja-asetuksiani Skypen Linux-versiossa?

Voit määrittää Skypen Linux-version tietosuoja-asetuksissa, kuka voi ottaa sinuun yhteyttä:

Tietosuoja-asetusten määrittäminen:

1. Klikkaa vaihtoehtoa  ja valitse Asetukset > Tietosuoja.

Skypen Linux-version tietosuoja-asetukset.

2. Määritä tietosuoja-asetuksesi tarpeen mukaan Alla olevassa taulukossa kerrotaan lisää näistä asetuksista.
  3. Tallenna asetukset valitsemalla Käytä.

Lisätietoja Skypen turvallisesta käytöstä.

Asetus Kuvaus
Salli puhelut... Salli puhelut kaikilta tai vain tietyiltä henkilöiltä. Jos online-tilasi on SkypeMe!, kaikki puhelut sallitaan.
Salli keskustelut... Salli keskustelut kaikilta tai vain tietyiltä henkilöiltä. Jos online-tilasi on SkypeMe!, kaikki keskustelut sallitaan.
Säilytä keskusteluhistoria... Määritä, miten kauan keskusteluhistoria säilytetään. Keskusteluhistoriasi tallennetaan Skypen pilveen 30 päivän ajaksi, mutta voit määrittää, että se tallennetaan tietokoneeseesi pidemmäksi aikaa.
Näytä tilani verkossa

Jos sivustossasi näkyy vanha Skypen painike, se osoittaa online-tilasi. Ihmiset voivat klikata painiketta ja soittaa sinulle, vaikka et ole sallinut puheluja kaikilta.

Tärkeää: Vanhaa Skypen painiketta, joka näyttää Skype-tilasi, ei enää tueta.

Käy uudella Skypen painikkeet -alueella ja hanki mukautettu painike sivustoosi tai sovellukseesi.

Salli kontaktieni nähdä, kuinka monta kontaktia minulla on Valitse, näytetäänkö kontaktiesi määrä (mutta ei heidän henkilökohtaisia tietojaan).
Vastaa saapuviin puheluihin automaattisesti Valitse, vastataanko saapuviin puheluihin automaattisesti.