Ohje Mac

Kuinka kontaktin yhteystiedot voi lähettää toiselle kontaktille Skypen Mac OS X -versiolla?

Tämä artikkeli on saatavana myös tuotteille:

Voit lähettää kontaktin tiedot toiselle henkilölle keskustelun aika, jotta he voivat lisätä samat kontaktit kontaktiluetteloonsa. Tämä on helppo tapa varmistaa, että kaikki kaverisi voivat pitää yhteyttä Skypessä.

Yhteystietojen lähettäminen:

1. Aloita keskustelu sen henkilön kanssa, jolle haluat lähettää kontakteja. Keskustelu voi olla pikaviesti, äänipuhelu tai videopuhelu.
  2. Klikkaa paperiliitinkuvakkeen painiketta keskusteluikkunan vasemmassa alareunassa ja valitse Lähetä kontakteja…

Luettelosta valittu Lähetä kontakteja... -vaihtoehto on näkyvissä Lisää-painikkeen painalluksen jälkeen.

Jos ääni- tai videopuhelu on meneillään, klikkaa Lisää-painiketta Jaa-painike ja valitse Lähetä kontakteja...

1. Kirjoita lähetettävän kontaktin nimi Kontaktien lähettäminen -ikkunaan tai etsi kontakti luettelosta ja kaksoisklikkaa kontaktin nimeä. Valitut kontaktit näkyvät ylimmäisessä kentässä.

Kontakti, jonka haluat lähettää, näkyy ylimmässä kentässä.

1. Valitse Lähetä. Näkyviin tulee pikaviesti, jossa vahvistetaan, että kontakti on lähetetty.

Skypen Lähetetään kontaktia... -ikkuna.

Vastaanottaja voi lisätä kontaktit kontaktiluetteloonsa.