Miten maksaa Skrillin (Moneybookers)?

Skrill on maksupalvelun, jonka avulla voit turvallisesti maksaa Skype-ohjelmiston. Voit käyttää Skrill maksaa luottokortilla, debit-kortilla, pankkisiirrolla tai Skrill eWallet tili.

Jos olet maksanut Skype tuotteen Skrillin ennen, voi tehdä tarvittaessa maksuja Skrillin tulevia Skype-ostoksia varten. Tämä tarkoittaa, että joka kerta, kun ostat Skype-tuotteen, voit voi maksaa siitä Skrillin yhdellä napsautuksella.

Voit käyttää Skrill kertaluonteisia maksuja Skypen ominaisuutta tai voit automaattisen saldolisäyksen ominaisuuden ostoksen Skrillin varmistaa, että et tule koskaan olemaan yhteensä Skype Credit ja soittaa kun haluat.

Lue lisää valita Skrill maksutapa.

Vieraile Skrill* selvittää miten Avaa Skrill-tilillesi (ilmainen).

* Skype ei ole vastuussa sisällöstä ulkopuolisiin sivustoihin.

Jos ensimmäinen kerta ostaa Skype-tuote:

1. Kirjaudu Skype-tilillesi, valitse Skype-tuote, jonka haluat ostaa.
  2. Syötä laskutus nimi ja osoite ja valitse Seuraava.
  3. Valitse maksuvaihtoehtoja, Skrill.
  4. Lukea ja ymmärtää Skypen Käyttöehtojen rastittamalla valintaruutu näkyy, ja valitse sitten Seuraava. Sinut ohjataan Skrillin verkkosivuilla.
  5. Kirjoita tiedot, valitse ensisijainen maksutapa (luottokortti tai pankkisiirto) ja osoita Jatka.
  6. Ostoksen ohjeiden mukaan.

Jos olet ostanut Skype-tuotteen ennen kuin käytät toista maksutapaa:

1. Kirjaudu tilillesi, valitse Skype-tuote, jonka haluat ostaa.
  2. Vaihda maksuvaihtoehtoja, Skrillmaksutapa. Valitse Muuta alla maksaa kanssa osassa näkyy oikealla puolella näytön.
  3. Valitse Skrill maksutavaksesi ja valitse Seuraava.

Selecting ‘Skrill’ from various payment options, then clicking ‘Next’.

1. Yhteenveto tilauksesi näkyy. Valitse Seuraava uudelleen. Sinut ohjataan Skrillin verkkosivuilla.

Jos keskeytät ostoprosessin, sinua ei veloiteta tilauksesi ei käsitellä Seuraavan kerran kun kirjaudut tilillesi, ostaa jatkuu.

1. Kirjaudu Skrill-tilillesi.
  2. Valitse Skrill-maksutapa, jota haluat käyttää, täytä pyydetyt näytöllä, kuten luottokorttitiedot, tiedot ja Vahvista.

Choosing a Skrill payment method from three options.

Vahvista luvan veloittaa tämän ja tulevien pyydettäessä maksujen valitun Skrill-maksutapa.

The Skrill’s ‘Pay-On-Demand Authorization’ screen for payments to Skype.

Tärkeää: Maksutapa, jonka olet valinnut määrittää, missä tulevien Skrill-demand maksujen Skype otetaan. Joten jos valitsit maksaa minun tasapaino, tilauksesta lainaat otettu Skrill-tilillesi. Jos valitset käyttämällä uusi luottokortti, tilauksesta lainaat otettu syötettyä maksutavoilla.

Kuitenkin, jos valitset toista maksutapaa, Skrill-demand maksuihin otetaan Skrill-tilillesi. -Demand maksuja ei voida ottaa pankkitililtä (ellei tili on Saksan) tai American Express (AMEX)-kortteja.

Jos valitset jonkin näistä menetelmistä, varmista, että Skrill-tilillesi on riittävästi varoja kattamaan suoritettavana maksut, jotka teet tulevaisuudessa.

Voit muuttaa Skrill-demand maksutapaa kaikki sinun täytyy tehdä on varmistaa, että valitset uusi maksutapa edellyttää toista. Tämä peruuttaa vanhan pyynnöstä sopimuksen ja uuden perustaa.

3. Valitse Jatkaja valitse Vahvista suorittanut maksun ja määrittää Skrill-demand maksuja jatkuva maksutapa.

Seuraavan kerran kun ostaa Skype tuotteeksi (olettaen et muuta maksutapaa käyttäen), voit maksaa sen yhdellä napsautuksella. Kirjaudu Skype-tilin, valitse Skype-tuote, jonka haluat ostaa ja klikkaa Osta nyt viimeistelemään maksun välittömästi.

Clicking ‘Buy now’ button to complete the payment.

Vaikka valitset toista, voit käyttää Skrill-demand maksut uudelleen:

1. Kirjaudu Skype-tilillesi.
  2. Valitse Skype-tuote, jonka haluat ostaa.
  3. Valitse Muuta alla maksu osa oikealla puolella näytön.
  4. Valitse Skrill (Moneybookers)-maksutapa, näkyvät tallennetut työvälineesi maksaa sitten valitsemalla Seuraava.

Selecting ‘Moneybookers’ under ‘Pay with your stored instruments’, then clicking ‘Next’

5. Tarkista summa ja valitse Osta nyt viimeistelemään maksun välittömästi.

Opi miten ostaa Skype Credit.