Miten voin maksaa Skrillin (Moneybookers) avulla?

Skrill on maksupalveluntarjoaja, jonka avulla voit maksaa Skype-tuotteet turvallisesti. Skrillin avulla voit maksaa luottokortilla, pankkikortilla, pankkisiirrolla tai Skrill eWallet -tilillä.

Jos olet maksanut Skype-tuotteesta aiemmin Skrillin avulla, voit tehdä Skrill-maksuja tarpeen mukaan tulevistakin Skype-ostoksista. Tämä tarkoittaa, että aina kun ostat Skype-tuotteen, voit maksaa sen Skrillin avulla yhdellä klikkauksella.

Skrillin avulla voit tehdä kertamaksuja Skype-ominaisuuksista tai maksaa sillä automaattisen saldonlisäyksen, mikä varmistaa, ettei Skype-saldo lopu koskaan ja että voit soittaa puheluja aina.

Lisätietoja Skrillin valitsemisesta maksutavaksi.

Käy Skrill-sivustossa*, jos haluat lisätietoja Skrill-tilin avaamisesta (maksutta).

*Skype ei vastaa ulkoisten sivustojen sisällöstä.

Jos olet ostamassa Skype-tuotetta ensimmäistä kertaa:

1. Kirjaudu Skype-tilille ja valitse sitten ostettava Skype-tuote.
    2. Kirjoita nimi ja osoite ja valitse sitten Seuraava.
    3. Valitse maksuvaihtoehdoista Skrill.
    4. Lue Skypen käyttöehdot ja vahvista ymmärtäneesi ne valitsemalla näkyvissä oleva valintaruutu. Valitse sitten Seuraava. Sinut ohjataan Skrill-sivustoon.
    5. Anna tietosi, valitse ensisijainen maksutyyppi (luottokortti tai pankkisiirto) ja klikkaa JATKA-vaihtoehtoa.
    6. Viimeistele ostos ohjeiden mukaan.

Jos olet ostanut Skype-tuotteen aiemmin käyttämällä jotakin muuta maksutapaa, toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu tilille ja valitse sitten ostettava Skype-tuote.
    2. Vaihda maksuvaihtoehdoksi Skrill. Valitse näytön oikeassa reunassa olevasta Maksutapa-osiosta Muuta.
    3. Valitse maksutavaksi Skrill ja valitse Jatka.

Skrill-maksutapa

1. Tilausyhteenveto tulee näkyviin. Klikkaa Seuraava uudelleen. Sinut ohjataan Skrill-sivustoon.

Jos keskeytät ostoprosessin, sinua ei veloiteta, eikä tilausta käsitellä. Kun kirjaudut sisään tilillesi seuraavan kerran, ostoa jatketaan.

1. Kirjaudu sisään Skrill-tiliisi.
    2. Valitse Skrill-maksutapa, jota haluat käyttää, kirjoita näytössä pyydetyt tiedot, kuten luottokorttitiedot, ja klikkaa VAHVISTA.

Skrill-maksutavan valitseminen kolmesta vaihtoehdosta.

Vahvista tämän veloituksen ja tulevien pyynnöstä tehtävien maksujen valtuutus valitulla Skrill-maksutavalla.

Skrillin pyynnöstä tehtävien maksujen valtuutuksessa käytettävä näyttö Skype-maksuja varten.

Tärkeää: Valitsemasi maksutapa määrittää, mistä tulevat pyynnöstä tehtävät Skrill-maksut Skypelle tehdään. Jos olet siis valinnut saldosta maksamisen, tulevat pyynnöstä tehtävät maksut otetaan Skrill-tilin saldosta. Jos valitset uuden luotto-/pankkikortin käytön, tulevat pyynnöstä tehtävät maksut otetaan tässä määritetyltä luotto- tai pankkikortilta.

Jos olet kuitenkin valinnut jonkin toisen maksutavan, tulevat pyynnöstä tehtävät Skrill-maksut otetaan Skrill-tilin saldosta. Pyynnöstä tehtäviä maksuja ei voida ottaa pankkitililtä (ellei tili ole Saksassa) eikä American Express (AMEX) -korteilta.

Jos valitset jommankumman näistä tavoista, varmista, että Skrill-tilisi saldo riittää kaikkien tulevien pyynnöstä tehtävien maksujen kattamiseen.

Jos Skrill-maksutapa on vaihdettava, tee edellä kuvatut toimenpiteet uudelleen ja varmista, että olet valinnut uuden maksutavan. Tämä peruuttaa vanhan pyynnöstä tehtäviin maksuihin liittyvän sopimuksen. Uusi sopimus määritetään.

3. Tee maksu valitsemalla JATKA ja sitten VAHVISTA ja määritä pyynnöstä tehtävät Skrill-maksut jatkuvaksi maksutavaksi.

Kun ostat Skype-tuotteen seuraavan (olettaen, ettet muuta maksutapaa), voit maksaa sen yhdellä klikkauksella. Kirjaudu Skype-tilille, valitse sitten ostettava Skype-tuote ja viimeistele maksu heti klikkaamalla Osta nyt -vaihtoehtoa.

Maksun viimeisteleminen Osta nyt -painiketta klikkaamalla.

Vaikka valitset jonkin toisen maksutavan, voit käyttää pyynnöstä tehtäviä Skrill-maksuja uudelleen:

1. Kirjaudu Skype-tilillesi.
    2. Valitse Skype-tuote, jonka haluat ostaa.
    3. Valitse Muuta Maksaminen-kohdassa siten, että osio näkyy näytön oikeassa reunassa.
    4. Valitse Skrill (Moneybookers) -maksutapa Maksa tallennetulla maksutavalla -kohdasta ja valitse sitten Seuraava.
    5. Tarkista näkyvissä oleva summa ja viimeistele maksu heti klikkaamalla Osta nyt -vaihtoehtoa.

Lisätietoja Skype-saldon ostamisesta.