Mikä on Skypen Office-työkalupalkki ja miten se toimii?

Skypen Office-työkalupalkkia ei voi enää ladata, mutta sen käyttöä voi jatkaa, jos se on jo asennettuna.

Skypen Office-työkalupalkin avulla voit soittaa Skype-puheluja ja lähettää käsittelemiäsi tiedostoja muille Skypen käyttäjille.

Skypen Office-työkalupalkin kautta soitetut Skypestä Skypeen -puhelut ovat ilmaisia. Matka- ja lankapuhelimiin soittamiseen tarvitset hieman Skype-saldoa tai paketin.

Microsoft Office 2000, XP ja 2003: Asennettu Skypen Office-työkalupalkki näkyy erillisenä valikkona Microsoft Wordin, Excelin ja PowerPointin yläosassa.

Microsoft Office 2007: Asennettu Skypen Office-työkalupalkki näkyy erillisenä välilehtenä Microsoft Wordin, Excelin ja PowerPointin yläosassa:

Skypen MS Office -työkalupalkki: maan valitsemisikkuna.

• Valitse haluamasi maa näkyviin tulevista avattavista luetteloista tai kirjoita maan nimi kenttään.
  • Tallenna uusi maakoodi oletuskoodiksi klikkaamalla OK.
  • Jos päätät, että et enää tarvitse Skypen Office-työkalupalkkia, voit poistaa sen asennuksen seuraavasti:

1. Windows Vista ja 7: Valitse Käynnistä, kirjoita kenttään "run" ja paina Enter-näppäintä.
      Windows XP: Valitse Käynnistä> Suorita...
    2. Kirjoita "appwiz.cpl" ja valitse OK.
    3. Valitse luettelosta Skype Toolbar for Microsoft Office, klikkaa sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista tai Poista asennus. Näkyviin tulee sanomaruutu, jossa pyydetään vahvistamaan, että haluat poistaa työkalupalkin asennuksen.
    4. Poista Skypen Office-työkalupalkin asennus valitsemalla OK.