Miten voin muokata Skypen sähköpostityökaluriviä?

Voit valita, mitkä asetukset näytetään Skypen sähköpostityökalurivillä.

1. Avaa Microsoft Outlook®.
    2. Klikkaa alanuolta Skypen sähköpostityökalurivin kuvakkeen vieressä ja valitse Asetukset…:

3. Valitse Muokkaa:

4. Muokkaa työkaluriviä jollain seuraavista tavoista:

• Voit näyttää vakioasetusvalikoiman työkalurivillä valitsemalla Skypen oletus, Kaikki tai Minimi. Esikatselu näyttää asetukset, jotka näkyvät työkalurivillä valintasi mukaisesti.
      • Voit vetää painikkeita pois esikatselussa näkyvältä työkaluriviltä. Kun vedät painikkeen pois esikatselussa, X tulee näkyviin:

• Vedä haluamasi painikkeet valikosta esikatselussa näkyvälle työkaluriville.
    5. Tallenna muutokset valitsemalla OK.