Miten muutan tilini tietoja Skype Managerissa™?

Takaisin hakutuloksiin

Kun tietosi muuttuvat (esimerkiksi osoitteesi tai maksutapasi vaihtuu), voit päivittää tilisi tiedot Skype Managerissa.

1. Napsauta ryhmäsi nimeä Skype Managerin koontinäytön yläosassa.
    2. Valitse päivitysvaihtoehto vasemmasta paneelista:
      • Ryhmän profiili – ryhmäsi nimi, verkkosivustosi, puhelinnumero tai osoite.
      • Ryhmän asetukset – määritä kieli, valuutta ja alhaisen saldon hälytykset, tai Poista ryhmä.
      • Maksuasetukset – määritä automaattinen saldolisäys, osta Skype-saldoa ja määritä ostorajat.
      • Lunasta arvoseteli – anna lunastettavan arvosetelin numero ja käytä se tilillesi.
    3. Valitse Tallenna, kun teet muutoksen.