Miten tilin tietoja muutetaan Skype Manager™ -ohjelmassa?

Jos tietosi muuttuvat (jos esimerkiksi järjestelmänvalvoja tai osoite vaihtuu), voit päivittää tilisi tiedot Skype Manager -ohjelmassa.

1. Valitse Skype Managerin oikeasta yläkulmasta Tilitiedot.
    2. Klikkaa jotakin kohtaa rivillä ja tee muutokset:
      • Tilitiedot – järjestelmänvalvojan nimi, joka tulee näkyviin Skype Managerin oikeaan yläkulmaan.
      • Laskutusosoite – järjestelmänvalvojan laskutusosoite. Oletusarvon mukaan sama kuin rekisteröintiosoite.
    3. Valitse Tallenna, kun olet tehnyt muutoksen.

Lisätietoja Skype Managerista on pikaoppaassa, käyttöoppaassa ja useissa opetusohjelmavideoissa, jotka ovat saatavilla Skype-tukisivuston oppaat sisältävältä sivulta.