Miten Skype-ryhmäpuheluun voi liittyä matka- tai lankapuhelimella?

Skype-ryhmäpuheluun liittyminen matka- tai lankapuhelimella edellyttää, että kaverisi soittavat Skype-numeroosi. Voit sitten lisätä heitä Skype-ryhmäpuheluun. Ryhmäpuhelussa voi olla jopa 25 henkilöä (24 ja sinä).

Jos käytät matkapuhelinta, johon on asennettu Skype, voit liittyä puheluun soittamalla Skypesta Skypeen -puhelun Skype-sovelluksesta ryhmäpuhelun isännälle. Jos olet puhelun isäntä ja jollakulla osallistujista on Skype matkapuhelimessaan, voit lisätä heidät samalla tavalla.

Voit lisätä matka- tai lankapuhelinyhteystietoja Skype-ryhmäpuheluihin kuten mitä tahansa yhteystietoja, mutta tarvitset sitä varten hieman Skype-saldoa tai voimassa olevan tilauksen.

Jokainen lisäämäsi matka- tai lankapuhelinosallistuja näytetään tilissäsi erillisenä puheluna. Jos sinulla on alle 1 minuuttia Skype-saldoa jäljellä ryhmäpuhelun aikana, osallistujat poistetaan puhelusta, jollet pysty lisäämään Skype-saldoa kehotettaessa.

Huomaa, että jos soitat henkilölle matka- tai lankapuhelimeen, maksat kunnes he sulkevat puhelun.

Huomaa, että ryhmäpuhelussa voi olla korkeintaan 25 henkilöä (24 ja sinä).

Kukin puheluun osallistuja tarvitsee:

• nopean Internet-yhteyden
  • mikrofonin ja kaiuttimet (nämä on sisäänrakennettu matkapuhelimiin, tabletteihin ja useimpiin kannettaviin tietokoneisiin)
  • sisäänrakennetun kameran videopuheluihin (tai nettikameran, jos käytät työpöytäkonetta, jossa ei ole sisäistä kameraa).

Tällä hetkellä Skypen Windows 10- ja Windows 10 Mobile -versioilla ei voi aloittaa ryhmävideopuhelua eikä liittyä siihen.

Voit aloittaa ja liittyä videoryhmäpuheluun useimmilla iOS-laitteilla, lukuun ottamatta seuraavia:

• iPhone 4 ja vanhemmat
  • iPod Touch (4. sukupolvi ja vanhemmat)
  • iPad (1. sukupolvi)

Jos soitat ryhmävideopuhelun iPad 2:lla, iPad 3:lla tai iPad Minillä, suoraan toistettavien videokuvien enimmäismäärä on kolme (oma videokuvasi mukaan lukien). Näet kuusi videokuvaa kaikissa muissa laitteissa.

Suosittelemme, että käytät uusinta Skype-versiota ryhmäpuhelun parhaan mahdollisen laadun varmistamiseksi. Puheluun mobiililaitteilla osallistuvien käyttäjien toimintoja on saatettu rajoittaa (toisin sanoen tällaiset käyttäjät voivat osallistua vain äänipuheluun).

Lisätietoja Skype-numeroista ja ryhmäpuhelujen soittamisesta.