Miten voin varmistaa, että Skype ei ole enää käynnissä?

Skypen voi sulkea helpoiten klikkaamalla tehtäväpalkissa näytön oikeassa alareunassa näkyvää Skype-kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Lopeta.

Jos haluat varmistaa, että Skype ei ole enää käynnissä, tarkista, että kaikki Skype-prosessit on suljettu:

1. Paina CTRL+ALT+DELETE.
    2. Valitse Tehtävienhallinta.
    3. Hae Prosessit-välilehdestä kaikki kohdat, jotka alkavat sanalla "Skype". Esimerkkejä ovat Skype.exe ja SkypePM.exe.

4. Korosta "Skype"-sanalla alkava kohta ja valitse Lopeta prosessi.
    5. Lopeta prosessi valitsemalla Kyllä.
    6. Toista tämä toimenpide, kunnes kaikki Skype-prosessit on suljettu.