Miten voin poistaa shared.xml-tiedoston?

Skype käyttää kokoonpanotiedostoa shared.xml. Joissakin tilanteissa tämä tiedosto kannattaa ehkä poistaa.

Älä poista tätä tiedostoa, ellet ole ottanut yhteyttä Skypen asiakaspalveluun, josta sinua on pyydetty tekemään näin.

Shared.xml-tiedoston poistaminen Windows-työpöytäkoneessa

1. Varmista, että Skype ei ole enää käynnissä.
    2. Paina näppäimistön Windows- ja R-näppäimiä samanaikaisesti.
    3. Kirjoita Suorita-ikkunaan "%appdata%\skype" ja valitse OK.

4. Etsi shared.xml-tiedosto ja poista se. Jos tiedostotunnisteet eivät näy tietokoneessa, tiedoston nimi saattaa olla vain shared.

Jos tiedostoa ei löydy:

1. Paina näppäimistön Windows- ja R-näppäimiä samanaikaisesti.
    2. Kirjoita control folders ja valitse OK.
    3. Valitse Näytä-välilehdestä Näytä piilotetut tiedostot ja kansiot ja valitse OK.

4. Etsi shared.xml-tiedosto ohjeita noudattamalla ja poista se.

Shared.xml-tiedoston poistaminen Mac-tietokoneessa

1. Lopeta Skype ja valitse sitten valikkopalkista Siirry> Siirry kansioon.
    2. Kirjoita ruutuun ~/Library/Application Support/Skype/ ja valitse Siirry.
    3. Poista shared.xml-tiedosto ja kirjaudu Skypeen.