Miten voin muuttaa puhelun asetuksia?

Voit muuttaa puhelun asetuksia puhelun aikana soittaessasi toiselle Skypen käyttäjälle, ryhmäpuhelun, näköpuhelun, ryhmänäköpuhelun tai matka- tai lankapuhelimeen. Eri asetukset ovat käytettävissä puhelun tyypin mukaan. Seuraavassa kerrotaan, miten voit käyttää kunkin puhelun asetuksia.

Kun soitat puhelun, nämä asetukset tulevat näkyviin, kun siirrät hiiren puhelualueelle.

Näiden asetusten avulla voit muuttaa puhelusi näyttötapaa, ja niistä kerrotaan lisää alla olevassa taulukossa.

Asetus Kuvaus
A Klikkaa tätä, kun haluat piilottaa tai näyttää Kontaktit-, Uusimmat- ja Facebook-välilehdet.
B Klikkaa tätä, kun haluat näyttää puhelun pikaviestialueen. Voit sen jälkeen lähettää pikaviestin puhelun osallistujille.
C Tämä painike tulee näkyviin, kun sinulla on nettikamera. Sen avulla voit ottaa videon käyttöön tai poistaa sen käytöstä. Kun video on käytössä, painike näkyy valkoisena ja muut puhelun osallistujat voivat nähdä sinut. Kun painikkeessa on punainen viiva, video ei ole käytössä.
D Mykistä mikrofonisi, jotta puhelun muut osapuolet eivät kuule sinua. Kun mikrofonisi on mykistetty, painikkeessa on punainen viiva. Poista mykistys käytöstä klikkaamalla sitä uudestaan.
E

Klikkaa ja valitse:
Ota kuva – tämä asetus on käytettävissä kahden puhujan näköpuheluissa ja ryhmänäköpuheluissa, kun toinen osapuoli on ottanut nettikameran käyttöön. Klikkaamalla voit ottaa kuvan videosyötteestä.
Lähetä tiedostolähetä tiedostoja keskustelun osallistujille.
Lähetä kontaktitjaa kontaktisi keskustelun osallistujien kanssa.
Näytä koko näyttönäytä koko näyttö ääni- tai näköpuhelussa. Voit jakaa koko näytön tai vain yhden ikkunan. Jos aloitat näytön näyttämisen näköpuhelussa, videon näyttäminen keskeytyy. Kun lopetat näytön näyttämisen, klikkaa kamerapainiketta, jotta näköpuhelu jatkuu.
Lisää henkilöitä tähän puheluun – näytä kontaktiluettelo klikkaamalla, valitse lisää henkilöitä puheluun ja valitse sitten Lisää puheluun.

F Lopeta puhelu klikkaamalla.
G Tarkista puhelun laatuasetukset ja säädä kaiuttimen äänenvoimakkuutta.
H Näytä puhelu koko näytön tilassa klikkaamalla. Poistu koko näytön tilasta klikkaamalla uudestaan.